Zilveren mok

Zilveren mok

Laat deze luxe zilveren mok met foto/logo/tekst bedrukken! Prachtige kwaliteit, makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Vanaf 8.74 incl. BTW

*Vanaf 10 stuks worden de cadeaudoosjes los meegeleverd

Wil je meerdere mokken bestellen maar ze niet allemaal zelf opmaken? Upload dan een namenlijst. Ontwerp daarna 1 mok. Wij maken de overige mokken op dezelfde manier voor je op.

(max file size 128 MB)

Offerte aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Prijs
1 - 4 11.95
5 - 9 11.09
10 - 49 10.24
50 - 99 9.81
100 - 199 9.38
200 - 249 9.17
250 - 499 8.95
500+ 8.74

Deze zilveren mok bestel je als je iets te vieren hebt! Zijn jouw ouders 25 jaar getrouwd? Zilveren huwelijk! Organiseer je een spelletjesmiddag? De winnaars krijgen een gouden of zilveren beker! Er zjn heel veel redenen om deze prachtige beker te laten bedrukken met een mooie foto, een geweldige tekst of een combinatie daarvan. Je voert jouw ontwerp in en wij zorgen dat jouw unieke mok zo snel mogelijk geleverd wordt! Lees hieronder meer over het laten bedrukken van deze zilveren mok.

Productinformatie:

  • Afmeting: ø 8.2 cm (excl. oor) x 9 cm hoog
  • Kleur: Buitenkant zilver, binnenkant wit
  • Inhoud: 300/350 ml (11oz)
  • Materiaal: Keramiek
  • Vaatwasserbestendig: Ja

Personaliseermogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 21.3 cm x 9 cm
  • Kies voor bedrukking rondom of voor-/achterzijde
  • Full colour teksten, foto’s en logo’s (zonder extra kosten voor opmaak en kleuren)

Zilverkleurige mok met foto, tekst of logo bedrukken

Met deze zilveren mok geef je echt een bijzonder cadeau. Je laat er mee zien dat de ontvanger belangrijk voor jou is! Misschien wil jij wel een speciaal iemand verrassen met een uniek cadeau. Die vriendin waar je al 25 jaar bevriend mee bent? Of heeft jouw vriend voor het eerst een 25 kilometer hardloopwedstrijd gelopen? Laat zien dat je trots bent! Combineer een prachtige foto met een tekst die uitdrukt wat jij zeggen wilt en creëer een uniek geschenk! Je kunt het ontwerp helemaal zelf bepalen, dus aan jou de keuze.

Bij ons kun je de mokken per stuk bestellen. Dus misschien heb je wel een spelletjesavond in gedachte en wil je meerdere winnaars belonen? Combineer dan teksten en afbeeldingen en bestel er meteen gouden mokken bij. Dan maak je nog meer mensen blij! Superleuk om cadeau te geven en om cadeau te krijgen!

Klik nu op de personaliseerknop en ontwerp een unieke mok. Jij bedenkt het ontwerp en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat! En het beste? De mok wordt ook nog eens ontzettend snel bij jou of bij de ontvanger thuis bezorgd! Laat je de mok direct bij de ontvanger bezorgen? Bestel er dan een leuke cadeauverpakking bij en maak het geheel helemaal af! Klik nu op de personaliseerknop en maak snel en makkelijk een geweldig cadeau!

Heb je nog vragen over deze mok of over onze andere mokken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan jou graag te woord!

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit product? Middels de “Offerte aanvragen” button kunt u dit product toevoegen aan uw aanvraagformulier. Het is mogelijk om voor meerdere producten tegelijk een offerte aan te vragen, dus kijk gerust nog even verder.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een offerte op maat. We zijn op werkdagen ook telefonisch bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur.

(T)   tel:0553602927