ZILVEREN MOK

Laat deze luxe zilveren mok met foto/logo/tekst bedrukken! Prachtige kwaliteit, makkelijk te bestellen en snel geleverd!

13.95 incl. BTW

Inclusief full colour opdruk

Productprijs
incl. BTW
Aanvullende opties totaal:
incl. BTW
Bestelling totaal:
incl. BTW
Staffelkorting Aantal Korting per stuk
Standaard prijs 0 - 4 0.00
Staffelprijzen 5 - 9 1.00
Staffelprijzen 10 - 49 2.00
Staffelprijzen 50 + 3.00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Zilveren mok

Deze zilveren mok bestel je als je iets te vieren hebt! Zijn jouw ouders 25 jaar getrouwd? Zilveren huwelijk! Organiseer je een spelletjesmiddag? De winnaars krijgen een gouden of zilveren beker! Er zjn heel veel redenen om deze prachtige beker te laten bedrukken met een mooie foto, een geweldige tekst of een combinatie daarvan. Je voert jouw ontwerp in en wij zorgen dat jouw unieke mok zo snel mogelijk geleverd wordt! Lees hieronder meer over het laten bedrukken van deze zilveren mok.

Klik hier voor de productinformatie

  • Afmeting: ø 8.2 cm (excl. oor) x 9 cm hoog
  • Kleur: Buitenkant zilver, binnenkant wit.
  • Materiaal: Keramiek
  • Vaatwasserbestendig: Ja

Personaliseermogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 21.3 cm x 9 cm
  • Kies voor bedrukking rondom of voor-/achterzijde
  • Full colour teksten, foto’s en logo’s (zonder extra kosten voor opmaak en kleuren)

Zilveren mok bedrukken?

Met deze zilveren mok geef je echt een bijzonder cadeau. Je laat er mee zien dat de ontvanger belangrijk voor jou is! Misschien wil jij wel een speciaal iemand verrassen met een uniek cadeau. Die vriendin waar je al 25 jaar bevriend mee bent? Of heeft jouw vriend voor het eerst een 25 kilometer hardloopwedstrijd gelopen? Laat zien dat je trots bent! Combineer een prachtige foto met een tekst die uitdrukt wat jij zeggen wilt en creëer een uniek geschenk! Je kunt het ontwerp helemaal zelf bepalen, dus aan jou de keuze.

Bij ons kun je de mokken per stuk bestellen. Dus misschien heb je wel een spelletjesavond in gedachte en wil je meerdere winnaars belonen? Combineer dan teksten en afbeeldingen en bestel er meteen gouden mokken bij. Dan maak je nog meer mensen blij! Superleuk om cadeau te geven en om cadeau te krijgen!

Klik nu op de personaliseerknop en ontwerp een unieke mok. Jij bedenkt het ontwerp en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat! En het beste? De mok wordt ook nog eens ontzettend snel bij jou of bij de ontvanger thuis bezorgd! Laat je de mok direct bij de ontvanger bezorgen? Bestel er dan een leuke cadeauverpakking bij en maak het geheel helemaal af! Klik nu op de personaliseerknop en maak snel en makkelijk een geweldig cadeau!

Heb je nog vragen over deze mok of over onze andere mokken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan jou graag te woord!

Offerte aanvragen?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit product?
Vul het formulier aan de rechterkant in en ontvang een op maat gemaakte offerte. We zijn op werkdagen ook telefonisch bereikbaar van 09.00 – 16.00 uur.

Telefoon | Gratis Iconen    055 360 29 27

Behandelingen | Jolita SkinCare Per stuk te personaliseren
Behandelingen | Jolita SkinCare Direct verzenden naar ontvanger
Behandelingen | Jolita SkinCare Achteraf betalen voor bedrijven mogelijk
Behandelingen | Jolita SkinCare Geen instel- en opmaakkosten