Mok met foto vaatwasser


​Kan een mok met foto in de vaatwasser?
Ben je opzoek naar een leuk en persoonlijk cadeau? Denk er dan een over na om een een mok te laten bedrukken met een mooie foto naar keuze. Zo kun je, je geliefde een mok geven met een foto van jullie samen of opa en oma een mok met hun kleinkinderen. Waar je ook voor kiest. Een mok met een persoonlijke foto, zal vast en zeker de lievelings- mok worden van de ontvanger en zorgen voor een heleboel lekkere koppen koffie of thee. Geen zorgen, de mokken worden zo bedrukt dat de ze vaatwasmachine bestendig zijn, geen gedoe dus met apart afwassen. Veel plezier met het maken van een mooie bedrukte mok!


Mok met foto vaatwasser


Wanneer je een mok laat bedrukken dan krijg je een mok die gemaakt is van echt keramiek. De foto wordt niet als een sticker op de mok geplakt, maar gebakken op de 200 graden, waardoor de foto als het ware in de mok wordt gebrand. Hierdoor krijgt u een kwalitatief goed product en zal de foto niet gaan slijten bij intensief gebruik. Doordat de foto in de mok wordt gebrand is deze dan ook zeker geschikt voor het gebruik in de vaatwasser. 

Specialist
Hoewel het mogelijk is om zelf een mok te bedrukken is het verstandig om dit door een specialistisch bedrijf te laten doen, om dat de kwaliteit mooier en vooral duurzamer is. Van een specialist mag je dan ook verwachten?

De beste kwaliteit keramiek
Een mok die geschikt is voor de vaatwasser
Snelle levering
Full color, elk gewenst lettertype, kleur (zonder extra kosten)

Waar wacht je nog op?
Ben je nog op zoek naar een cadeau voor vrienden, familie of voor je personeel. Wacht dan niet langer. Ga opzoek naar een geschikte foto en bestel nog vandaag een mooie vaatwasmachine bestendige mok met een persoonlijke tint.