Valentijnsdag mokken

MOK BEDRUKKEN (GEVULD)

Mok bedrukken (gevuld)

Vanaf 10.40 incl. BTW
GOUDEN MOK 2
Sale!

Gouden mok bedrukken

Vanaf 9.92 incl. BTW
METALLIC ROZE MOK 1

Metallic roze mok

Vanaf 11.45 incl. BTW
MOK MET HARTVORMIG OOR

Mok met hartvormig oor

Vanaf 5.20 incl. BTW
VALENTIJN MOK BEDRUKKEN 1

Valentijn mok bedrukken

Vanaf 6.25 incl. BTW

Valentijnsdag mokken

Op Valentijnsdag wil je jouw geliefde natuurlijk verrassen met een bijzonder cadeau. Laat dan één van onze prachtige Valentijnsdag mokken bedrukken met een boodschap die recht uit jouw hart komt! Wedden dat hij/zij daar heel blij van wordt? Kies hieronder één van onze, speciaal voor deze romantische dag, geselecteerde mokken en laat jouw bijzondere boodschap gratis en in full colour door ons op de beker zetten.

Valentijnsdag mokken bedrukken

Hierboven staan onze mooiste mokken. Speciaal geselecteerd voor Valentijnsdag! Kies een mok en laat deze mok bedrukken met naam, tekst, foto of afbeelding. Je kunt heel gemakkelijk combineren en bewerken in onze slimme ontwerptool.

Je voert tekst in, je laat een foto uploaden en je ziet direct hoe jouw beker er uit komt te zien! Hoe leuk is dat! Weet je tenminste zeker dat het resultaat precies zo wordt als dat je in gedachte had!

En onze mokken zijn ook nog eens van uitstekende kwaliteit en wij brengen jouw ontwerp, zonder extra kosten, full colour aan. Het aanbrengen doen wij onder hoge temperatuur, waardoor de print extra stevig op de beker zit. Daardoor weet je zeker dat de ontvanger heel lang plezier van jouw cadeau gaat hebben.

En wil je echt eens gek doen met Valentijnsdag? Dan is het superleuk om een cadeaupakket samen te stellen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij ‘Prachtig kado‘ en combineer de mok met één van de vele prachtige geschenken die je daar kunt vinden.

Vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar ‘info@mokken-bedrukken.nl.