Tovermok
Tovermok

Laat deze tovermok (mat zwart) bedrukken met een foto, tekst of afbeelding voor een tikkeltje magie in je leven. Schenk er warme vloeistof in en dan????

Artikelnummer

16054 

Verzendkosten

€ 6,95 

Staffelkorting

Binnen één werkdag bezorgd

€ 9,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Tovermok


Je gelooft je ogen niet! Dit noemen we niet voor niets een tovermok! Het ontwerp blijft verborgen tot het moment dat er warme vloeistof in de mok gegoten wordt. De verborgen foto, tekst, afbeelding of logo komt pas tevoorschijn als de temperatuur van de beker omhoog gaat. Dit is dus echt een cadeautje met een verrassing! Lees hieronder meer over deze bijzondere mok.
 

Productinformatie van de tovermok:

  • Afmeting: ø 8,2 cm (excl. oor) x 9,6 cm hoog 
  • Inhoud: 325 ml
  • Kleur buitenkant: Zwart (mat) wanneer de mok koud is, wit als de mok warm is
  • Kleur binnenkant: Wit
  • Materiaal: Keramiek
  • Vaatwasserbestendig: Omdat deze mok extra gevoelig is voor temperatuurverschillen, raden wij aan om de mok met de hand af te wassen
  • Let op: Bij deze mok is het mogelijk dat het ontwerp een klein beetje door de zwarte laag heen te zien is. 

Personaliseermogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 21.3 cm x 9 cm (omtrek)
  • Kies voor bedrukking rondom of voor-/achterzijde
  • Full colour teksten, foto's en logo's (zonder extra kosten voor opmaak en kleuren)
 

Tovermok bedrukken?


Op zoek naar een verrassende verrassing? Bestel dan deze tovermok met daarop een eigen ontwerp. Denk aan een foto, afbeelding, tekst of logo. Warmt de beker op doordat er hete vloeistof in gegoten wordt, dan komt de opdruk tevoorschijn. Bij het afkoelen van de beker verdwijnt de opdruk weer achter de matzwarte afwerking. Dit effect blijft zich oneindig herhalen! Dit is dus een cadeautje met een extra verrassing. 

Je zou met deze mok heel leuk een bepaalde verrassing kunnen onthullen. Misschien ben je zwanger en wil je dat aan de toekomstige grootouders laten weten. Nodig ze uit voor een kop koffie en wacht tot de verrassing te voorschijn komt! Of misschien heb je de liefde van je leven ontmoet en wil je hem/haar iets liefs zeggen. Hoe leuk is het dan om dat met deze beker te doen!

Maar deze tovermok kan ook prima als relatiegeschenk worden gebruikt. Als cadeautje bij de onthulling van jullie nieuwe bedrijfslogo bijvoorbeeld. Of laat er een bedankje op drukken en geef de mok mee aan jouw trouwe klanten. Een attent gebaar dat zeker op prijs wordt gesteld! Wat je ook doet, deze tovermok is een verrassend geschenk! 

Klik op de personaliseerknop en ontwerp jouw eigen tovermok. Bij deze matte variant kan het zijn dat de opdruk voor een gedeelte zichtbaar (licht doorschijnend) is. 

Ontwerp de mok op onze site, en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat! En het beste? De mok wordt ook nog eens ontzettend snel bij jou of bij de ontvanger thuis bezorgd! Laat je de mok direct bij de ontvanger bezorgen? Bestel er dan een leuke cadeauverpakking bij en maak het geheel helemaal af! Klik nu op de personaliseerknop en maak snel en makkelijk een betoverend cadeau!

Neem contact op met onze klantenservice bij vragen of voor meer informatie over het bedrukken van deze magische mok of onze andere producten. Wij staan je graag te woord!

Aantal

Prijs per (incl. btw)

1 of meer

€ 9,95

10 of meer

€ 9,45

25 of meer

€ 8,95

50 of meer

€ 8,45

100 of meer

€ 7,95