Thermofles luxe bedrukken (aluminium)

Thermofles luxe bedrukken (aluminium)

Laat deze aluminium, luxe thermosfles bedrukken met een eigen ontworpen opdruk! Daarmee krijg je een uniek en praktisch geschenk. Makkelijk besteld en snel geleverd!

Vanaf 16.75 incl. BTW

Wil je meerdere mokken bestellen maar ze niet allemaal zelf opmaken? Upload dan hieronder een namenlijst. Ontwerp daarna 1 mok via de knop “Begin met ontwerpen”. Wij maken de overige mokken op dezelfde manier voor je op.

(max file size 128 MB)

Offerte aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Prijs
1 20.95
2 - 9 20.25
10 - 49 19.75
50 - 99 18.75
100 - 199 18.25
200 - 349 17.25
350+ 16.75

Meer dan 500 stuks nodig? Vraag een offerte aan!

Altijd een flesje drinken bij je? Bestel dan vandaag nog deze luxe, aluminium thermosfles en laat hem bedrukken met een door jouw ontworpen opdruk! Hoe leuk is het om jezelf te onderscheiden van de rest met jouw gepersonaliseerd thermosfles.Deze thermosfles houdt drankjes prima op temperatuur, koud of warm! Maar je kunt deze fles prima laten bedrukken met een foto, tekst of logo en dat maakt het geschikt tot een cadeau voor veel gelegenheden. Van een verjaardag van die vriend waarmee je elk weekend gaat fietsen tot een leuk sponsorcadeau namens jouw bedrijf. Lees hieronder meer over het laten bedrukken van deze fijne thermosfles.

  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting: ø 7 cm en 26 cm hoog
  • Inhoud: 500 ml
  • Kleur: Aluminium

Personaliseermogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 15 x 8 cm (omtrek)
  • Kies voor bedrukking rondom of voor-/achterzijde
  • Full colour teksten, foto’s en logo’s (zonder extra kosten voor opmaak en kleuren)

Thermosfles luxe bedrukken (aluminium)?

Steeds meer mensen hebben hun eigen fles drinken bij zich. Hoe leuk is het dan om deze luxe, aluminium thermosfles te laten bedrukken met jouw zelfbedachte opdruk? Combineer namen met een logo en sponsor de plaatselijke voetbalvereniging. Geef je kinderen hun eigen fles met naam en bijvoorbeeld een foto van hun sportheld. Een verjaardag, een afscheid van een sportief collega, voor jezelf om mee te nemen naar de sportschool. Je ziet het, er zijn heel veel redenen om deze gave thermosfles te bestellen.

Wacht niet langer en klik nu op de knop ‘Personaliseren’. Je voert snel en gemakkelijk jouw ontwerp in. Foto’s, tekst, logo of combineer deze. Bewerk ze nog even in onze simpele ontwerptool en binnen een paar minuten heb je een uniek cadeau besteld! Leuk om te maken en zeker zo leuk om te krijgen! En of je nu 1 exemplaar wilt bestellen of een stuk of 100,
met 1 opdruk of met verschillende opdrukken, bij ons is het allemaal mogelijk!

Ga aan de slag en bestel vandaag nog! Gaan wij meteen met jouw bestelling aan de gang en zorgen we dat het lekker vlot geleverd gaat worden. En bel ons even als je een grote hoeveelheid wilt bestellen. Dan maken we een scherpe offerte voor je. Hou je geld over om er nog wat leuke andere producten bij te bestellen, bijvoorbeeld uit onze webshop ‘Prachtig kado‘.

Nog vragen? Over deze thermosfles of over onze andere producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan jou graag te woord!

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit product? Middels de “Offerte aanvragen” button kunt u dit product toevoegen aan uw aanvraagformulier. Het is mogelijk om voor meerdere producten tegelijk een offerte aan te vragen, dus kijk gerust nog even verder.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een offerte op maat. We zijn op werkdagen ook telefonisch bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur.

(T)   tel:0553602927