Plastic mok met foto (blauwe binnenkant)
Plastic mok met foto (blauwe binnenkant)

Een plastic mok met foto (blauwe binnenkant). Deze fijne, lichtgewicht mok is een ideaal cadeautje voor bijvoorbeeld een kinderverjaardag.

Artikelnummer

16182 

Verzendkosten

€ 5,95 

Meerdere stuks = korting

Binnen één werkdag bezorgd

€ 11,45
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Plastic mok met foto (blauwe binnenkant)


Laat nu deze plastic mok (blauwe binnenkant) bedrukken met een foto, tekst of logo! Deze mokken zijn superhandig in gebruik. Licht en nagenoeg onbreekbaar! Dus superhandig voor op scholen, clubjes, naschoolse opvang etc. Maar, ook zeer geschikt als cadeautje voor een kinderverjaardag of kraamcadeautje! Ook deze kunststof mok is geheel naar eigen wens te personaliseren. Voor welke gelegenheid je ook een cadeautje zoekt, een gepersonaliseerde mok is altijd een goed idee. Lees hieronder verder voor meer informatie of begin gelijk met personaliseren!.
 

Productinformatie plastic mok met foto (blauwe binnenkant):

  • Afmeting: ø 8.5 cm (excl. oor) x 9 cm hoog 
  • Inhoud: 330 ml
  • Kleur: Buitenkant wit en binnenkant blauw
  • Materiaal: kunststof 
  • Vaatwasserbestendig: Nee

Personaliseermogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 21.3 cm x 9 cm 
  • Kies voor bedrukking rondom of voor-/achterzijde
  • Full colour teksten, foto's en logo's (zonder extra kosten voor opmaak en kleuren)
 

Plastic mok met foto (blauwe binnenkant) bedrukken?

Superhandige plastic mok met foto (blauwe binnenkant) bedrukken. Soms is kunststof gewoon net even makkelijker. Heb je een paar jonge kinderen rondlopen? Hoe leuk is het dan om ze allemaal een eigen kunststof mok te geven. Voorzien van hun favoriete tekenfilmfiguur of met hun eigen naam in vrolijke kleuren. Of stop een paar mokken in de koelbox voor mee onderweg. Nagenoeg onbreekbaar, dus geen probleem als er eens eentje omvalt. 

En of je er nu 1 nodig hebt of een heel aantal, dat is geen probleem bij ons. Je kunt per mok een ontwerp invoeren of een heleboel dezelfde opdrukken laten maken. Jij bepaalt helemaal zelf hoe het ontwerp er uit komt te zien. Dat maakt het ook mogelijk om bijvoorbeeld een combinatie te maken van een logo en een naam. Kun je voor elk kindje op de creche een eigen beker laten maken of elke medewerker op de sportclub van een gepersonaliseerde beker voorzien. Eenheid qua ontwerp, maar toch heel persoonlijk. 

Klik op de personaliseerknop en ontwerp een unieke mok. Jij bedenkt het ontwerp en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat! En het beste? De mok wordt ook nog eens ontzettend snel bezorgd! Laat je de mok direct bij de ontvanger bezorgen? Bestel er dan een leuke cadeauverpakking bij en maak het geheel helemaal af! Klik nu op de personaliseerknop en maak snel en makkelijk een geweldig cadeau!

Neem contact op met onze klantenservice bij vragen of voor meer informatie over het bedrukken van deze mok of onze andere mokken. Wij staan jou graag te woord!

Aantal

Prijs per (incl. btw)

1 of meer

€ 11,45

10 of meer

€ 10,95

25 of meer

€ 10,45

50 of meer

€ 9,95

100 of meer

€ 9,45

200 of meer

€ 8,95