Persoonlijke mok (Actie)
Persoonlijke mok (Actie)

Deze persoonlijke mok (actie) is speciaal voor jou bedoeld! Laat deze mok bedrukken met een naam, foto en/of logo en maak hem precies zoals jij hem hebben wilt!

Artikelnummer

16073 

Verzendkosten

€ 5,95 

Meerdere stuks = korting

Binnen één werkdag bezorgd

€ 8,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Persoonlijke mok (actie)


Soms wil je wel eens een cadeautje voor jezelf! Bestel dan deze persoonlijke mok (actie). Laat deze mok met een bijzondere foto bedrukken of misschien heb je wel een mooie tekst die je dagelijks tijdens je bakje koffie wilt zien. Bedenk jij maar wat je er op wilt hebben en dan maken wij dat helemaal voor jou in orde. Of wil je juist iets heel persoonlijks er op zetten en de mok cadeau doen? Dat kan natuurlijk ook. Jij bedenkt het, voert het in en wij zorgen er voor dat jij dit persoonlijke cadeau snel in handen hebt. Voor jezelf of om cadeau te geven! Hieronder meer informatie over deze persoonlijke mok en het bedrukken.
 

Productinformatie van de persoonlijke mok (actie):

  • Afmeting: ø 8 cm (excl. oor), 9 cm hoog en een omtrek van 19 cm
  • Kleur: wit
  • Materiaal: keramiek
  • Vaatwasserbestendig: ja

Personaliseermogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 21.3 cm x 9 cm (omtrek)
  • Kies voor bedrukking rondom of voor-/achterzijde
  • Full colour teksten, foto's en logo's (zonder extra kosten voor opmaak en kleuren)


Persoonlijke mok (actie) bedrukken


Met deze persoonlijke mok kun je alle kanten op. Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor jezelf of om cadeau te doen. Voor een verjaardag? Voor onder de boom met Kerst? Voor de open dag op jouw bedrijf? Denk dan eens aan een persoonlijke mok met foto. Een betaalbaar cadeau, maar ook een cadeau waarmee je precies kunt zeggen wat je wilt! Laat er een persoonlijke boodschap op plaatsen of een bijzondere foto waar een herinnering aan vastzit. 

Ook als relatiegeschenk kan deze mok het perfecte cadeau zijn. Een nieuw logo? Breng het onder de aandacht van klanten door middel van een mok met foto. Binnenkort een klantendag? Laat leuke cadeausetjes maken van mokken met bedrijfsgegevens en bijvoorbeeld bedrukte kantoorartikelen. Zeker weten dat dit gewaardeerd wordt door bezoekers!

De bekers zijn van stevig keramiek en kunnen in de vaatwasser. De opdruk blijft ook bij veelvuldig gebruik prachtig! Jij voert het ontwerp in en wij zorgen dat je de mokken snel in huis hebt. Of je er nu 1 of 1000 besteld! 

Het door jou gemaakte ontwerp wordt onder hoge temperatuur op de mok aangebracht. Dat maakt dat de print in het keramiek komt te zitten. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd. De kleuren blijven prachtig, ook na veelvuldig gebruik. Wacht niet langer en klik nu op de knop 'Personaliseren'. Snel en gemakkelijk een tekst, afbeelding en/of een foto uploaden in de simpele ontwerptool. Binnen een paar minuten is het geregeld!

Heb je nog vragen over de mokken, het ontwerpen of over andere producten van ons? Bel dan gerust met onze klantenservice. Zij zitten klaar om te helpen!

Aantal

Prijs per (incl. btw)

1 of meer

€ 8,95

10 of meer

€ 8,45

25 of meer

€ 7,95

50 of meer

€ 7,45

100 of meer

€ 6,95

200 of meer

€ 5,95