Nieuwjaarscadeau

MOK BEDRUKKEN (GEVULD)

Mok bedrukken (gevuld)

Vanaf 10.40 incl. BTW
Stapelbare mok bedrukken

Stapelbare mok bedrukken

Vanaf 6.20 incl. BTW

Nieuwjaarscadeau mokken

Op zoek naar een leuk nieuwjaarsgeschenk? Voor familie of vrienden? Of misschien wilt u met uw bedrijf een leuke attentie regelen voor uw klanten/relaties? Denk dan eens aan nieuwjaarsmokken. Laat er een mooie wens opzetten en combineer dit met bijvoorbeeld een foto of logo. Hieronder een selectie van bij ons verkrijgbare mokken.

Nieuwjaarscadeau mokken bedrukken

Wil je eens extra attent voor de dag komen met Nieuwjaar? Laat dan een mok bedrukken! Of het nu voor familie, vrienden, collega’s, teamgenoten of medewerkers van uw bedrijf is, een mok is altijd een leuk cadeau! Laat er een leuke nieuwjaarswens op zetten bijvoorbeeld. Of combineer een mooie foto van het afgelopen jaar en maak zo een prachtige, blijvende herinnering!

Jij bepaalt helemaal zelf wat voor ontwerp je op de mok wilt laten zetten. Dus je kan er een passende mok uit ons assortiment hierboven bij uitzoeken. Of neem gerust een kijkje in de rest van ons assortiment.

Of je nu een sierlijke beker zoekt, een ‘vintage‘ beker of één van onze vele, gekleurde bekers, er is altijd een mok die bij jouw ontwerp past! En wij zorgen er voor dat jouw ontwerp, bijvoorbeeld een nieuwjaarstekst of een mooi bedrijfslogo in combinatie met een naam op de beker helemaal tot z’n recht komt! Haarscherp en in full colour!

Wij wensen je alvast veel plezier met het bedenken en ontwerpen! En je weet het, als je de mok vandaag nog besteld, zorgen wij er voor dat je hem zo snel mogelijk ontvangt!

Vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar ‘info@mokken-bedrukken.nl.