Mokken met naam bedrukken

Mokken met naam bedrukken

Maak een prachtige mok met naam (en/of logo), bijvoorbeeld als kerstcadeau voor alle collega’s, als afscheidscadeau of voor een andere gelegenheid. De print wordt in de mok gebrand waardoor de mok ook vaatwasbestendig is. De mok kan voorzien worden van een full colour opdruk (eigen design), elke mok mag een eigen opdruk bevatten.

Vanaf 3.15 incl. BTW

*Vanaf 10 stuks worden de cadeaudoosjes los meegeleverd

Wil je meerdere mokken bestellen maar ze niet allemaal zelf opmaken? Upload dan een namenlijst. Ontwerp daarna 1 mok. Wij maken de overige mokken op dezelfde manier voor je op.

(max file size 128 MB)

Offerte aanvragen

Staffelprijzen

Aantal Prijs
1 7.75
2 - 9 6.75
10 - 49 5.75
50 - 99 4.25
100 - 199 3.75
200 - 349 3.35
350 - 499 3.20
500+ 3.15

Ja, het wordt weer tijd om na te denken over de cadeautjes voor de feestdagen. En hoe origineel is het om mokken met naam te laten bedrukken! Denk hierbij aan bijvoorbeeld de (klein-)kinderen. Hun eigen naam op een beker, gecombineerd met een foto van een superheld bijvoorbeeld. Of misschien heb je een groep vrienden waarmee je gezellig de Kerst gaat doorbrengen en wil je wat leuke pakjes onder de boom leggen. En ben je als bedrijf nog op zoek naar een leuke actie voor met de feestdagen? Ook dan is een mok bedrukken een superleuk idee. Of je nu kiest voor een leuke foto op een mok of voor een mok met tekst, hier kan het allemaal. Jij bedenkt een origineel ontwerp en wij printen het gratis, in de mooiste kleuren, voor je op deze mooie beker! Hieronder lees je meer informatie over deze superleuke mokken met naam!

Productinformatie:

  • Afmeting: ø 8 cm (excl. oor), 19 cm omtrek en 9,7 cm hoog
  • Kleur: Wit
  • Inhoud: 300/350 ml (11oz)
  • Materiaal: Keramiek
  • Vaatwasserbestendig: Ja

Personaliseermogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 21.3 cm x 9 cm
  • Kies voor bedrukking rondom of voor-/achterzijde
  • Full colour teksten, foto’s en logo’s (zonder extra kosten voor opmaak en kleuren)

Mokken met naam bedrukken

Leuker kunnen we het niet maken en ook niet makkelijker! Deze superfijne mokken kun je helemaal naar eigen wens laten bedrukken! Een mok met naam, een mok met tekst of kies voor een leuke foto op een mok. Bestel er gewoon meteen een aantal tegelijk. Voor alle kinderen een leuke mok met naam bijvoorbeeld. Of het nieuwe logo van jouw bedrijf, zodat je dat onder de aandacht van jouw klanten kan brengen. En wil je alvast helemaal in de stemming voor bijvoorbeeld Kerst komen, kijk dan even bij onze speciale kerstmok! Welke beker je ook kiest, wij zetten jouw unieke ontwerp gratis en in full colour op de mok!

Deze mokken zijn van stevig keramiek gemaakt en wij brengen jouw ontwerp onder hoge temperatuur op de beker aan. Hierdoor blijft jouw ontwerp prima op de beker zitten, ook bij dagelijks gebruik! En omdat we jouw print full colour aanbrengen, weet je zeker dat je een goede kwaliteit mok met de mooiste kleuren gaat ontvangen!

Wil je nog iets vragen? Over deze mok met naam, het bedrukken of onze andere producten?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit product? Middels de “Offerte aanvragen” button kunt u dit product toevoegen aan uw aanvraagformulier. Het is mogelijk om voor meerdere producten tegelijk een offerte aan te vragen, dus kijk gerust nog even verder.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een offerte op maat. We zijn op werkdagen ook telefonisch bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur.

(T)   tel:0553602927