MOKKEN MET NAAM BEDRUKKEN

Laat mokken met naam bedrukken of kies voor een mok met foto en tekst! Jouw originele ontwerp op een mok in gratis full colour print! Prima decembercadeau!

8.95 incl. BTW

✓ Vaatwasbestendig ✓ Geen instel- en opmaakkosten Binnen één werkdag verzonden 

Remove
Korting Aantal Staffelkorting
Staffelprijzen 5 - 9 1.00 korting per stuk
Staffelprijzen 10 - 49 2.00 korting per stuk
Staffelprijzen 50 - 99 2.50 korting per stuk
Staffelprijzen 100 - 199 3.00 korting per stuk
Staffelprijzen 200 - 249 3.25 korting per stuk
Staffelprijzen 250 - 499 3.50 korting per stuk
Staffelprijzen 500 + 3.75 korting per stuk

Mokken met naam bedrukken

Ja, het wordt weer tijd om na te denken over de cadeautjes voor de feestdagen. En hoe origineel is het om mokken met naam te laten bedrukken! Denk hierbij aan bijvoorbeeld de (klein-)kinderen. Hun eigen naam op een beker, gecombineerd met een foto van een superheld bijvoorbeeld. Of misschien heb je een groep vrienden waarmee je gezellig de Kerst gaat doorbrengen en wil je wat leuke pakjes onder de boom leggen. En ben je als bedrijf nog op zoek naar een leuke actie voor met de feestdagen? Ook dan is een mok bedrukken een superleuk idee. Of je nu kiest voor een leuke foto op een mok of voor een mok met tekst, hier kan het allemaal. Jij bedenkt een origineel ontwerp en wij printen het gratis, in de mooiste kleuren, voor je op deze mooie beker! Hieronder lees je meer informatie over deze superleuke mokken met naam!


Productinformatie:

  • Afmeting: ø 8 cm (excl. oor), 19 cm omtrek en 9,7 cm hoog
  • Kleur: Wit
  • Inhoud: 300/350 ml (11oz)
  • Materiaal: Keramiek
  • Vaatwasserbestendig: Ja

Personaliseermogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 21.3 cm x 9 cm
  • Kies voor bedrukking rondom of voor-/achterzijde
  • Full colour teksten, foto’s en logo’s (zonder extra kosten voor opmaak en kleuren)

Mokken met naam bedrukken

Leuker kunnen we het niet maken en ook niet makkelijker! Deze superfijne mokken kun je helemaal naar eigen wens laten bedrukken! Een mok met naam, een mok met tekst of kies voor een leuke foto op een mok. Bestel er gewoon meteen een aantal tegelijk. Voor alle kinderen een leuke mok met naam bijvoorbeeld. Of het nieuwe logo van jouw bedrijf, zodat je dat onder de aandacht van jouw klanten kan brengen. En wil je alvast helemaal in de stemming voor bijvoorbeeld Kerst komen, kijk dan even bij onze speciale kerstmok! Welke beker je ook kiest, wij zetten jouw unieke ontwerp gratis en in full colour op de mok!

Deze mokken zijn van stevig keramiek gemaakt en wij brengen jouw ontwerp onder hoge temperatuur op de beker aan. Hierdoor blijft jouw ontwerp prima op de beker zitten, ook bij dagelijks gebruik! En omdat we jouw print full colour aanbrengen, weet je zeker dat je een goede kwaliteit mok met de mooiste kleuren gaat ontvangen!

Wil je nog iets vragen? Over deze mok met naam, het bedrukken of onze andere producten?

Offerte aanvragen?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit product? Vul het formulier aan de rechterkant in en ontvang een op maat gemaakte offerte. We zijn op werkdagen ook telefonisch bereikbaar van 09.00 – 16.00 uur.

Telefoon | Gratis Iconen    055 360 29 27

Behandelingen | Jolita SkinCare Per stuk te personaliseren
Behandelingen | Jolita SkinCare Direct verzenden naar ontvanger
Behandelingen | Jolita SkinCare Achteraf betalen voor bedrijven mogelijk
Behandelingen | Jolita SkinCare Geen instel- en opmaakkosten