Mok met naam en logo (verschillende namen)
Mokken met logo en verschillende namen
Mok met naam en logo (verschillende namen)

Deze mokken kun je voorzien van een logo met verschillende namen. Superleuk voor kantoren, sportclubs, verenigingen, scholen enz. Full colour print en goede kwaliteit!

Artikelnummer

16073 

Verzendkosten

€ 5,95 

Meerdere stuks = korting

Binnen één werkdag bezorgd

€ 8,95
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Bestanden bij bestelling:

Upload namenlijst

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Mok met naam en logo (verschillende namen)


Verhuisd naar een nieuw kantorencomplex? Bestaat jouw bedrijf 10 jaar? Hebben jullie een nieuwe huisstijl en daarbij misschien een nieuw logo laten ontwerpen? Zet dan met deze mokken met logo en verschillende namen de puntjes op de i! Hoe leuk is het om voor jouw medewerkers een mok neer te zetten met daarop jouw logo en hun eigen naam. Iedereen wil toch zo'n superattente werkgever? Of misschien heb je een vaste club vrienden waarmee je elke voetbalwedstrijd van jullie favoriete team bezoekt. Kies dan voor hun logo en jullie namen. Of zocht je nog een idee voor een sponsoractie van de sportclub van jouw kinderen? Laat dan de beker met logo van de club bedrukken en de namen van de spelers. Hieronder meer informatie over deze fijne beker en het bedrukken.
 

Productinformatie van Mokken met logo en verschillende namen:

  • Afmeting: ø 8 cm (excl. oor), 9 cm hoog en een omtrek van 19 cm
  • Kleur: wit
  • Materiaal: keramiek
  • Inhoud: 330 ml
  • Vaatwasserbestendig: ja

Personaliseermogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 21.3 cm x 9 cm (omtrek)
  • Kies voor bedrukking rondom of voor-/achterzijde
  • Full colour teksten, foto's en logo's (zonder extra kosten voor opmaak en kleuren)


Mokken met logo en verschillende namen bedrukken

Hoe bestel je deze mok met logo en verschillende namen. Je kunt heel makkelijk een namenlijst uploaden. Klik hierboven op 'Voeg toe' en het programma wijst je verder de weg. Daarna klik je op de knop 'Personaliseren' en voer je voor 1 mok het logo, eventuele tekst en een naam in. Dat is het ontwerp wat wij dan voor de rest van de namenlijst ook gaan gebruiken. Wij doen het werk voor je en leveren we je heel snel de gewenste mokken af. 

De bekers zijn van stevig keramiek en kunnen in de vaatwasser. De opdruk blijft ook bij veelvuldig gebruik prachtig! Jij voert het ontwerp in en wij zorgen dat je de mokken snel in huis hebt. Of je er nu 1 of 1000 besteld! En voor de prijs hoef je het niet te laten! De getoonde prijs is namelijk inclusief het verwerken van de namen, full colour opdruk en BTW! 

Het door jou gemaakte ontwerp wordt onder hoge temperatuur op de mok aangebracht. Dat maakt dat de print in het keramiek komt te zitten. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd. De kleuren blijven prachtig, ook na veelvuldig gebruik. Wacht niet langer en klik nu op de knop 'Personaliseren'. Snel en gemakkelijk een tekst, afbeelding en/of een foto uploaden in de simpele ontwerptool. Binnen een paar minuten is het geregeld!

Heb je nog vragen over onze mokken, het ontwerpen of over andere producten van ons? Bel dan gerust met onze klantenservice. Zij zitten klaar om te helpen!