Mok bedrukken met eigen opdruk

Onderstaande mokken hebben wij altijd voldoende op voorraad. Deze mokken kunnen bedrukt worden met een naam, logo, foto of een combinatie van tekst en een afbeelding. In onze ontwerptool bepaal je zelf hoe het ontwerp er uit komt te zien!  Wij bedrukken de mokken gratis, er zijn geen verborgen kosten voor opmaak/instellen. Alle mokken zijn van de beste kwaliteit keramiek en je krijgt ze met een haarscherpe print geleverd!  


Mok bedrukken met een unieke bedrukking

Onze online ontwerptool is heel eenvoudig te gebruiken. Zodra je de mok hebt geselecteerd en gaat bestellen, leidt het programma je er vanzelf doorheen. Daarom is het ook zo leuk om een mok cadeau te geven. Je maakt namelijk heel gemakkelijk een gepersonaliseerd exemplaar! Of je nu één leuke mok met foto cadeau wilt geven of honderd mokken wilt laten bedrukken met op elke mok een andere naam, bij ons ben je aan het goede adres!

Maar, wanneer geef je een mok cadeau? Ons antwoord? Wanneer niet! Wat dacht je van de volgende voorbeelden:

- Opa en oma bedanken voor het oppassen? Mok met foto van de kleinkinderen!
- Je beste vriendin laten weten dat je er voor haar bent? Mok met een mooie tekst.
- Op kantoor. Iedereen een mok met eigen naam en bedrijfslogo.
- Aanmoedigingsprijs voor sportteam? Mok met grappige foto en teamnaam.
Kind op kamers? Mokken met jeugdfoto's.
- Housewarming van vrienden? Leuke set bekers met naam.
- Bruiloft? De uitzet uitbreiden met 'Mr' en 'Mrs' mokken.
- Open dag van het bedrijf? Bedank de bezoekers met een bedrukte mok.

Je ziet het. Er zijn zoveel momenten dat een mok een geschikt cadeau is. Jij bepaalt zelf wat de mok moet zeggen en uit moet stralen. Kies bij jouw ontwerp de mok met de juiste uitstraling. En of je nu kiest voor een sierlijk gevormde mok, een metalen mok of een robuuste mok, wij zorgen er voor dat jouw ontwerp tot z'n recht komt! Haarscherp en full colour!
 

Mok laten bedrukken met tekst


Favoriete tekst op een mok.
Hoe plezierig is het om vriend, vriendin of jarige kennis een mooie, duurzame mok te geven met foto en/of tekst. Altijd leuk om daarmee een persoon op zijn feestje te verassen. Wordt altijd gewaardeerd, omdat het een persoonlijk cadeautje is. Er zijn enorm veel mensen die de hele dag dezelfde tekst roepen. Soms hebben ze dat zelf niet eens door, maar de omgeving wel. Op de werkvloer roept je collega de hele dag "Zeker!" of zegt i.p.v. ja altijd "Yes". Als je weet dat je collega het kan waarderen, laat dan zijn favoriete woorden op een mok drukken. Kan met of zonder foto. Een leuk cadeau om te geven en om te krijgen.
 

Kreten en leuke teksten op een mok bedrukt.


Kreten bestaan uit één woord. De zogenaamde superhelden-kreten, van bijvoorbeeld de Batmanfilms en strips waren:

- BAM! of POW!
- ZAP! en ZOOM!
- maar ook OUCH! en BANG!!

Misschien een leuke suggestie om zo'n kracht-kreet op een beker te laten drukken. 
Denk je dat je collega of kennis meer van de vriendschappelijke teksten is, dan zijn hier nog wat leuke voorbeelden van rake teksten:

- Wie zijn eigen hout hakt, heeft het twee keer warm
- Bij ware vriendschap is stilte niet pijnlijk
- Vriendschap, het moet niet perfect maar echt zijn
 

Mokken-Bedrukken.nl


Dit bedrijf is sinds 2010 op de markt met het bedrukken van mokken. Een branche die gespecialiseerd is in het afleveren van kwaliteit. De mokken zijn van hoogwaardig kwaliteits-materiaal. Hitte bestendig en kunnen zo in de vaatwasser. Tevens is hun werkwijze om op een zo goedkoop mogelijke manier, de mokken snel te bedrukken en te versturen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn wat betreft een bestelling, opdruk of betaling dan kan altijd per telefoon of email het bedrijf worden benadert. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord op je vragen. Kijk voor inspiratie over bedrukkingen op de website.

Wij wensen je alvast veel plezier met het bedenken en ontwerpen! En je weet het, als je de mok vandaag nog besteld, zorgen wij er voor dat je hem zo snel mogelijk ontvangt!

Vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar 'info@mokken-bedrukken.nl.