Mok met naam

MOKKEN MET NAAM BEDRUKKEN1

Mokken met naam bedrukken

Vanaf 4.20 incl. BTW
MOK MET GEKLEURD OOR EN RAND1

Mok met gekleurd oor en rand

Vanaf 5.20 incl. BTW
MOK GEKLEURDE BINNENKANT1

Mok met gekleurde binnenkant bedrukken

Vanaf 5.20 incl. BTW
MOK BEDRUKKEN (GEVULD)

Mok bedrukken (gevuld)

Vanaf 10.40 incl. BTW
Stapelbare mok bedrukken

Stapelbare mok bedrukken

Vanaf 6.20 incl. BTW
MAGISCHE MOK BEDRUKKEN 2

Magische mok bedrukken

Vanaf 6.60 incl. BTW
MAGISCHE MOK GEKLEURDE BINNENKANT

Magische mok gekleurde binnenkant

Vanaf 12.45 incl. BTW
CAFÉ LATTE MOKKEN

Café latte mokken

Vanaf 6.20 incl. BTW
METALLIC ROSE MOK BEDRUKKEN 1

Metallic rosé mok bedrukken

Vanaf 11.45 incl. BTW
EMAILLE MOK BEDRUKKEN

Emaille mok bedrukken

Vanaf 7.20 incl. BTW
KERSTMOK MET FOTO

Kerstmok met foto

Vanaf 6.45 incl. BTW
KUNSTSTOF MOK BEDRUKKEN (3 KLEUREN) 1
Sale!

Kunststof mok bedrukken (3 kleuren)

Vanaf 6.20 incl. BTW
METALLIC ROZE MOK 1

Metallic roze mok

Vanaf 11.45 incl. BTW
MOK BEDRUKKEN (COACH) 1

Mok bedrukken (coach)

Vanaf 6.45 incl. BTW
MOK BEDRUKKEN (JUF)

Mok bedrukken (juf)

Vanaf 6.45 incl. BTW
MOK BEDRUKKEN (MEESTER)

Mok bedrukken (meester)

Vanaf 6.45 incl. BTW
MOK MET FOTO (GOUDEN BINNENKANT)
Sale!
MOK MET GEKRULDE RAND MET FOTO

Mok met gekrulde rand met foto

Vanaf 11.45 incl. BTW
MOK MET HARTVORMIG OOR

Mok met hartvormig oor

Vanaf 5.20 incl. BTW
MOK MET LETTER 1

Mok met letter

Vanaf 4.20 incl. BTW
MOK MET LOGO (GOEDKOOP)1

Mok met logo bedrukken

Vanaf 4.20 incl. BTW
REISMOK BEDRUKKEN

Reismok bedrukken

Vanaf 15.45 incl. BTW
SENSEO MOK BEDRUKKEN

Senseo mok bedrukken

Vanaf 5.20 incl. BTW
SIERLIJKE MOKKEN

Sierlijke mokken

Vanaf 9.45 incl. BTW
ZILVEREN MOK
Sale!

Zilveren mok

Vanaf 9.92 incl. BTW

Mok met naam – Per stuk of in een grote oplage

Of je nu op zoek bent naar een mok met naam of een mok met foto, wij kunnen het je leveren! En natuurlijk kun je er ook een combinatie van maken. Een leuke foto met een naam of kies voor een logo met tekst. Je kunt met deze mok alle kanten op! Jij bedenkt het, voert het in en wij plaatsen het ontwerp gratis en full colour op een beker. Zo simpel is het! Dus, bestel vandaag nog en dan zorgen wij dat je de mok met naam snel ontvangt. Bekijk hieronder onze populairste mokken en maak snel en gemakkelijk een origineel cadeau!

Mok met naam bedrukken

Of je er nu voor kiest om een mok met naam te laten bedrukken, een mok met tekst of een mok met foto, bij ons ben je altijd verzekerd van een mooi eindresultaat! Dankzij onze jarenlange ervaring met het bedrukken van mokken en allerlei andere producten, weten we precies hoe we jouw ontwerp het mooist op een de beker kunnen afbeelden. En daardoor ben je er van verzekerd dat je een cadeau van goede kwaliteit in handen krijgt!

Weet je al wat voor ontwerp je wilt? Het invoeren gaat heel gemakkelijk. Een kind kan de was doen! Klik op ‘Personaliseren‘ en het programma wijst je de weg. Tekst invoeren, foto of logo uploaden, eventueel nog een illustratie kiezen en bewerken maar! Groter, kleiner, kleur veranderen, alles is mogelijk. Jij bepaalt helemaal zelf hoe de mok er uit komt te zien. En je ziet direct ziet hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Dat is helemaal handig!

Nadat je het ontwerp hebt ingevoerd en de bestelling hebt geplaatst, gaan wij direct voor jou aan de slag. In onze eigen studio worden de bestellingen afgehandeld. Wij bedrukken mokken per stuk. Daardoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld bij grotere bestellingen, één afbeelding te gebruiken, maar elke beker van een aparte naam te voorzien. Zo kun je bijvoorbeeld iedereen binnen het bedrijf voorzien van een eigen beker!

Een mok bedrukken met eigen naam!

– Ken je dat? Dat je in een winkel loopt, die allemaal mokken verkoopt met naam? Wanneer je dit herkent, zul je ook wel herkennen, dat jouw naam er nooit bij zit. Misschien heb je wel een moeilijke naam of gewoon iedere keer pech. Gelukkig hoef je niet meer te zoeken, wanneer je zelf je je mok laat bedrukken met je naam.
– Je kunt je mok zelf helemaal personaliseren, want de ene mok is de andere niet. Zo kun je een echte kerstmok maken met je naam. Maar ook een mok in een effen kleur. Of met een gekleurde binnenkant. Of wat dacht je van een krijtbord-mok?
Daarnaast kun je de mok verder personaliseren door er ook een foto op te zetten.
– Wat drink je graag? Ga je voor koffie, thee of misschien wel voor Café latte? Je kunt kiezen tussen verschillende soorten mokken. Zo drink je je favoriete drankje altijd uit de juiste mok. Ook voor Senseo koffie kun je een mok laten bedrukken, zodat je mok altijd onder het Senseo-apparaat past.
– Wat betekent jouw naam? Wist je dat je ook de betekenis van je naam op je mok kunt zetten. Je kunt deze ruimte natuurlijk ook gebruiken voor een leuke bijnaam. Zo weet je zeker, dat alleen jij uit die mok mag drinken. Wel zo gemakkelijk, toch?
Mok met naam cadeau

Misschien is het leuk om de mok nog te combineren met een ander bedrukt cadeau? Je kunt zelf de leukste cadeausets samenstellen met onze artikelen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in onze webshop ‘Prachtig kado‘ en doe daar de leukste ideeën op!

Heb je nog vragen? Bel ons gerust! Onze klantenservice is bereikbaar op +31 (0)55-36 02 927. Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Stuur deze naar ‘info@mokken-bedrukken.nl.