Mok met logo (goedkoop)
Mok met logo (goedkoop)

Mok met logo, 24 uur service en gratis drukwerk!

Artikelnummer

16086 

Verzendkosten

€ 5,95 

Nu bestellen morgen in huis!

GRATIS DRUKWERK!

€ 9,90
€ 7,90
Prijs per stuk inclusief opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mok met logo bedrukken


Een ontzettend leuke mok, maar vooral een mooie mok met prachtig drukwerk. Het drukwerk van de mok, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo is gratis en de print wordt echt in de mok gebrand waardoor de mok geschikt is voor de vaatwasser. Een mok met logo kan goed dienen als relatiegeschenk maar ook als cadeau voor uw medewerkers. Zo mag elke mok een eigen opdruk krijgen, dit zonder extra kosten. Wat dacht u van een logo met een naam van de medewerker op de mok, of hoe de medewerker zijn of haar koffie/thee drinkt op de mok in combinatie met een bedrijfslogo? 

Bekijk hieronder meer informatie over de mok zelf.

Mok met logo, de eigenschappen van de mok:
  • Geschikt voor de vaatwasser: Ja.
  • Afmeting mok: 9 cm hoogte, diameter 8 cm, omtrek 19 cm
  • Afmeting drukwerk maximaal: 8,7 cm hoogte, omtrek 18,5 cm
  • Drukwerk: Full color, elk gewenst lettertype, kleur (zonder extra kosten)
Een logo mok is gemakkelijk te bestellen aan de hand van onze ontwerpmodule, zo mag de mok een eigen logo bevatten zonder extra kosten. Een mok met logo is onwijs leuk om cadeau te doen.
 

Mok met logo bedrukken:


Het is mogelijk om uw eigen mok te maken via onze webwinkel, zo kunt u kiezen voor een eigen logo maar ook voor een logo met bijvoorbeeld een naam of een foto. Elke mok mag een eigen opdruk bevatten en kan full color bedrukt worden voor de aangeboden prijs. Wanneer u grotere aantallen logomokken wilt bestellen dan kunt u onze staffeltarieven bekijken welke bij elk product staan.

De mokken zijn gemaakt van keramiek en bevat de beste kwaliteit drukwerk die u van deze tijd mag verwachten, de foto's worden full color bedrukt en logo's ook. Wanneer u verschillende foto's, logo's, namen of teksten wilt laten drukken dan is het drukwerk ook nog volledig gratis!

Mok met logo bedrukken
Je eigen bedrijf met je eigen logo, waarom ook niet laten bedrukken?
Heb je je eigen bedrijf? Dan heb je misschien ook wel een eigen logo bedacht voor je bedrijf. Wanneer je je eigen logo hebt voor je eigen bedrijf, dan mag je hier eigenlijk ook echt wel fier op zijn. Dit is namelijk iets van jezelf. Een manier om je trots hierop uit te drukken, is door zaken te laten bedrukken met je logo. Iets om te bedrukken met je logo zou een mok kunnen zijn.
 

Waarom zou je er voor kiezen om je mok met een logo te laten bedrukken?


Je kan dit doen voor jezelf en dit in je bedrijf gebruiken. Dit toont aan je werknemers hoe trots je bent op je bedrijf.
Je kan het vaak ook meegeven aan potentiële klanten. Hiermee maak je op een goedkope en leuke manier duidelijk wat jouw bedrijf is en blijft dit ook langer hangen in het geheugen.
Wanneer je een bedrukte mok hebt met je logo, en er gaan vergaderingen door bij je in het bedrijf, dan zien je zakenpartners dit ook natuurlijk. Dit geeft een professionele uitstraling naar hen toe.
Het is gewoon een goedkope manier om reclame te maken voor jouw bedrijf.


Indien je eigenlijk ook wel interesse hebt om je logo te laten bedrukken op een mok door dit bedrijf, kijk dan zeker eens op hun website. Daar kan je alvast al meer informatie terugvinden, zoals de prijzen en dergelijke. Heb je toch nog verdere vragen hierover, en kan je de antwoorden op deze vragen niet terugvinden op de website? Aarzel dan niet contact op te nemen met de werknemers. Ze helpen je graag verder.

Een mok met logo bedrukken
Wanneer je een plaats op een beurs hebt, wil je graag een goed aandenken geven aan een toekomstige klant. Daarom worden op een beurs vaak balpennen gegeven of eventueel een schijfblok met de naam van de firma erop. Je moet, wanneer je een presentje meegeeft, ervoor zorgen dat altijd het telefoonnummer van de firma erop staat. Het moet de opzet zijn dat een toekomstige klant niet hoeft te zoeken hoe hij of zij je kunt bereiken.

Een toekomstige klant
Wanneer je echt denkt dat je een toekomstige klant hebt, kun je hem een mok als aandenken meegeven. Op de mok staat dan het logo van je firma met telefoonnummer. Steeds als de mok wordt gebruikt, zal men aan het gesprek terugdenken. Wanneer het een prettig gesprek is geweest, heb je sneller een klant erbij.

Je telefoonnummer
Om een goede reclame te maken voor je firma is het verstandig niet alleen het logo met telefoonnummer op de mok te plaatsen, maar ook een afbeelding van je bedrijf. Dat is een zeer goede reclame en een mok zal altijd als presentje bij een beursbezoek worden gewaardeerd.

Nieuwjaarsgeschenk
Ook kan een mok met een logo van het bedrijf worden gegeven als nieuwjaarsgeschenk aan alle werknemers. Zo’n mok kan als cadeau in het kerstpakket worden opgenomen. De persoon die de mok krijgt, zal deze regelmatig gebruiken. Hij vindt het een mooi aandenken van het bedrijf waar hij werkt.

Afscheid
Wanneer een werknemer afscheid neemt van de firma, omdat hij bijvoorbeeld met pensioen gaat, kan een mok met het logo van het bedrijf erop als aandenken worden gegeven. Als in de mok een geldbedrag is geplaatst, zal dat zeker worden gewaardeerd. De directie zal op die manier zijn werknemers tijdens een afscheid kunnen toespreken met als aandenken een mok met logo en geldbedrag.
Een mok met een logo erop wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Het kan ook door collega’s worden gegeven als aandenken met een presentje erin zoals bijvoorbeeld een cadeaubon.

Mok met logo Vragen over het bedrukken van een mok met logo? Bel: 055-3602927

Aantal

Prijs per stuk inclusief opdruk (incl. btw)

1 of meer

€ 9,90  € 7,90

2 of meer

€ 9,90  € 7,15

12 of meer

€ 9,90  € 6,70

36 of meer

€ 9,90  € 6,20

72 of meer

€ 9,90  € 5,90

108 of meer

€ 9,90  € 5,70

144 of meer

€ 9,90  € 5,50

1000 of meer

€ 9,90  € 5,45

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.