Mok met foto (zilveren of gouden binnenkant)

Mok met foto (zilveren of gouden binnenkant)

Laat deze luxe mok (zilveren of gouden binnenkant) met foto/tekst bedrukken voor die heel speciale momenten! Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Vanaf 8.74 incl. BTW

  • goud
  • zilver
Wissen

*Vanaf 10 stuks worden de cadeaudoosjes los meegeleverd

Wil je meerdere mokken bestellen maar ze niet allemaal zelf opmaken? Upload dan een namenlijst. Ontwerp daarna 1 mok. Wij maken de overige mokken op dezelfde manier voor je op.

(max file size 128 MB)

Offerte aanvragen

Deze mok met foto (zilveren of gouden binnenkant) bestel je als je iets te vieren hebt! Een zilveren huwelijk bijvoorbeeld. Of misschien bestaat jouw bedrijf wel 25 jaar? Eigenlijk past deze mok bij al die momenten waarop je iets te vieren hebt. Er zijn heel veel redenen om deze prachtige beker te laten bedrukken met een mooie foto, een geweldige tekst of een combinatie daarvan. Je voert jouw ontwerp in en wij zorgen dat jouw unieke mok zo snel mogelijk geleverd wordt! Lees hieronder meer over het laten bedrukken van deze glanzende mok.

  • Afmeting: ø 8.2 cm (excl. oor) x 9 cm hoog
  • Kleur: Buitenkant wit, binnenkant zilver.
  • Inhoud: 300/350 ml (11oz)
  • Materiaal: Keramiek
  • Vaatwasserbestendig: Ja

Personaliseermogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 18.5 x 8.7 cm
  • Kies voor bedrukking rondom of voor-/achterzijde
  • Full colour teksten, foto’s en logo’s (zonder extra kosten voor opmaak en kleuren)

Mok met foto (zilveren of gouden binnenkant) bedrukken?

Met deze mok met foto opdruk en de zilveren /gouden binnenkant geef je echt een bijzonder cadeau. Door de prachtig glanzende binnenkant heeft deze mok een luxe uitstraling. Misschien wil je bij het bedrijfsjubileum jouw trouwe klanten wel met een cadeau verrassen of misschien is er jubilaris bij jullie op kantoor? Of is er een speciaal iemand in jouw leven die je een uniek cadeau wilt geven? Combineer dan een prachtige foto met een tekst die uitdrukt wat jij zeggen wilt en creëer een uniek geschenk! Je kunt het ontwerp helemaal zelf bepalen, dus aan jou de keuze.

Bij ons kun je de mokken per stuk bestellen. Dus misschien heb je wel een spelletjesavond in gedachte en wil je meerdere winnaars belonen? Combineer dan teksten en afbeeldingen en bestel er meteen gouden mokken bij. Dan maak je nog meer mensen blij! Misschien heb je binnenkort een 25-jarig vriendschapsjubileum te vieren met je beste vriendin? Laat deze mooie mok dan bedrukken met een leuke foto van jullie samen. Superleuk om cadeau te geven en om cadeau te krijgen!

Klik nu op de personaliseerknop en ontwerp een unieke mok. Jij bedenkt het ontwerp en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat! En het beste? De mok wordt ook nog eens ontzettend snel bij jou of bij de ontvanger thuis bezorgd! Laat je de mok direct bij de ontvanger bezorgen? Bestel er dan een leuke cadeauverpakking bij en maak het geheel helemaal af! Klik nu op de personaliseerknop en maak snel en makkelijk een geweldig cadeau!

Heb je nog vragen over deze mok of over onze andere mokken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan jou graag te woord!

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit product? Middels de “Offerte aanvragen” button kunt u dit product toevoegen aan uw aanvraagformulier. Het is mogelijk om voor meerdere producten tegelijk een offerte aan te vragen, dus kijk gerust nog even verder.

U ontvangt binnen enkele werkdagen een offerte op maat. We zijn op werkdagen ook telefonisch bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur.

(T)   tel:0553602927