Toont alle 27 resultaten

Mok met logo bedrukken

Laat door ons prachtige mokken bedrukken met jouw bedrijfslogo. De mok kan voorzien worden van een mooie full colour bedrukking. Ook is het mogelijk om elke mok te voorzien van een eigen bedrukking. Erg leuk om iedereen zijn of haar eigen mok te geven. Kies één of meerdere mokken uit en ga aan de slag door te personaliseren. De mokken worden doorgaans binnen één werkdag verzonden.
8.95 incl. BTW
12.90 incl. BTW
11.95 incl. BTW
11.95 incl. BTW
11.95 incl. BTW
13.95 incl. BTW
8.95 incl. BTW
SALE
9.45 incl. BTW
13.95 incl. BTW
8.95 incl. BTW
8.95 incl. BTW
8.95 incl. BTW
SALE
11.45 incl. BTW
8.95 incl. BTW
17.95 incl. BTW
12.95 incl. BTW
11.95 incl. BTW
SALE
11.95 incl. BTW
13.95 incl. BTW

Mok met logo bedrukken

Je eigen bedrijf met je eigen logo, waarom ook niet laten bedrukken? Heb je je eigen bedrijf? Dan heb je misschien ook wel een eigen logo bedacht voor je bedrijf. Wanneer je je eigen logo hebt voor je eigen bedrijf, dan mag je hier eigenlijk ook echt wel fier op zijn. Dit is namelijk iets van jezelf. Een manier om je trots hierop uit te drukken, is door zaken te laten bedrukken met je logo. Iets om te bedrukken met je logo zou een mok kunnen zijn.

Waarom zou je er voor kiezen om je mok met een logo te laten bedrukken?

Je kan dit doen voor jezelf en dit in je bedrijf gebruiken. Dit toont aan je werknemers hoe trots je bent op je bedrijf. Je kan het vaak ook meegeven aan potentiële klanten. Hiermee maak je op een goedkope en leuke manier duidelijk wat jouw bedrijf is en blijft dit ook langer hangen in het geheugen. Wanneer je een bedrukte mok hebt met je logo, en er gaan vergaderingen door bij je in het bedrijf, dan zien je zakenpartners dit ook natuurlijk. Dit geeft een professionele uitstraling naar hen toe.
Het is gewoon een goedkope manier om reclame te maken voor jouw bedrijf. Indien je eigenlijk ook wel interesse hebt om je logo te laten bedrukken op een mok door dit bedrijf, kijk dan zeker eens op hun website. Daar kan je alvast al meer informatie terugvinden, zoals de prijzen en dergelijke. Heb je toch nog verdere vragen hierover, en kan je de antwoorden op deze vragen niet terugvinden op de website?
Aarzel dan niet contact op te nemen met de werknemers. Ze helpen je graag verder. Ga aan de slag bij Mokken-Bedrukken.nl en je ontvangt de mooiste mokken!