Mok met gekleurde rand en oor

MOK MET GEKLEURD OOR EN RAND1

Mok met gekleurd oor en rand

Vanaf 5.20 incl. BTW

Mok gekleurde rand en oor

Was je op zoek naar mokken met een vrolijke uitstraling? Deze mok met gekleurde rand en oor voldoet daar zeker aan!  Deze mok is in heel veel kleuren verkrijgbaar, dus er is altijd wel een mok die past bij jouw ontwerp en smaak! Ook deze mokken kunnen full colour bedrukt worden en dat tegen een wel heel scherpe prijs! Bestel deze prachtige mokken vandaag nog. Dan zorgen wij dat je ze snel geleverd krijgt!

Mok met gekleurd oor bedrukken

Het is bijna lastig om te kiezen met al die mooie en vrolijke kleuren! Laat een mok met gekleurd oor laten bedrukken voor een verjaardagscadeau met een persoonlijk tintje! Kies voor een vrolijke foto, een leuke uitspraak of, als je een relatiegeschenk wilt maken, het logo van het bedrijf bijvoorbeeld.

Wat je ook voor ontwerp bedenkt, wij zorgen voor een haarscherpe afdruk! Zwart wit of full colour? Geen probleem. Teksten, foto’s of andere afbeeldingen? Wij printen het er strak op! En omdat jouw ontwerp onder hoge temperatuur wordt aangebracht, kunnen (bijna) al onze mokken in de vaatwasser. Dat is wel zo prettig.

Mocht je nog vragen hebben over het bestellen of over onze producten, neem dan eens een kijkje op onze ‘veelgestelde vragen’ pagina. Bellen met onze klantenservice kan natuurlijk ook. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur op +31 (0)55 – 36 02 927. Zij helpen jou graag verder!