Gekleurde binnenkant

Mok gekleurde binnenkant

Ons grote assortiment bevat ook mokken met een gekleurde binnenkant. De buitenkant kan bedrukt worden met tekst, foto’s, logo’s of een combinatie daarvan. Kies een kleur mok die past bij het ontwerp wat jij bedacht hebt, zodat er een mooie combinatie ontstaat! Hieronder is een overzicht te vinden van onze mokken met gekleurde binnenkant. Voor een overzicht van al onze gekleurde mokken, klik hier.

Mok met gekleurde binnenkant bedrukken

Of je er nu 1 of 100 wilt bestellen, dat maakt niet uit. Je kunt de mokken per stuk laten voorzien van een eigen ontwerp! Familiedag? Maak een groepsfoto en stuur alle familieleden na afloop een mooi bedrukte mok met hun eigen naam. Leuke herinnering! Of laat de bekers bedrukken met het bedrijfslogo in combinatie met de namen van de medewerkers. Dat zorgt voor eenheid op kantoor, maar geeft het wel net dat persoonlijke tintje!

Wat je ook voor ontwerp bedenkt, wij zorgen voor een haarscherpe afdruk! Zwart wit of full colour? Geen probleem. Teksten, foto’s of andere afbeeldingen? Wij printen het er strak op! En omdat jouw ontwerp onder hoge temperatuur wordt aangebracht, kunnen (bijna) al onze mokken in de vaatwasser. Dat is wel zo prettig.

Mocht je nog vragen hebben over het bestellen of over onze producten, neem dan eens een kijkje op onze ‘veelgestelde vragen‘ pagina. Bellen met onze klantenservice kan natuurlijk ook. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur op +31 (0)55 – 36 02 927. Zij helpen jou graag verder!