Resultaat 1–20 van de 54 resultaten wordt getoond

Mok bedrukken full color

Wil jij een mok bedrukken in full color? Dat kan! Natuurlijk wil je dat jouw foto of bedrijfslogo goed uitkomen op de mok en is de kwaliteit van kleuren en drukmethode erg belangrijk. Wij bieden mokken van hoogwaardig kwaliteit en bedrukken de mokken altijd in full color. Zo komen uw foto’s het beste eruit te zien. Wil je meer weten over hoe wij te werk gaan? Lees dan snel verder.
8.95 incl. BTW
11.95 incl. BTW
15.95 incl. BTW
8.95 incl. BTW
11.95 incl. BTW
13.95 incl. BTW
13.95 incl. BTW
8.95 incl. BTW
16.95 incl. BTW
8.95 incl. BTW
8.95 incl. BTW

Mok bedrukken full color

Eenvoudige ontwerpen en snelle service.
Wij hebben onze website gebruikersvriendelijk gemaakt. Zo is er een duidelijk overzicht aan ons aanbod en kun je snel ontwerpen. Wij helpen graag bij het hele proces. Ons ontwerpmenu helpt om iedereen een ontwerper te laten worden. In het ontwerpmenu kun je jouw mokken aanpassen en ontwerpen. Je kiest hier de kleuren, teksten en kunt foto’s uploaden voor op de mok. Het systeem werkt erg nauwkeurig en is eenvoudig te bedienen. Je wordt een echte ontwerpen van een full color mok.

Wanneer je tevreden bent over jouw ontwerp, kun je deze bestellen en gaan wij hard aan de slag om de mok te bedrukken. Wij werken met een vaste drukker en kunnen zo goed een tijdsindicatie geven over het proces. Jouw zelf ontworpen mok wordt full color bedrukt en snel verzonden. Ook wanneer je last minute nog een leuk cadeau zoekt, kunnen wij jouw helpen met een uniek en persoonlijk cadeau.

Of je nu op zoek bent naar pr-materiaal voor jouw bedrijf, een nieuwe koffiemok of een cadeau met een persoonlijk tintje. Onze full color mokken zijn echte aanraders. De heldere kleuren doen recht aan jouw mooie vakantie of familiefoto’s. Je creëert een uniek ontwerp voor de mok. Deze zijn per stuk te bestellen, maar ook in grote aantallen. Bekijk onze website voor alle mogelijkheden voor het ontwerpen en de services.