Mok bedrukken

Mok bedrukken


Een mok bedrukken is door de komst van het internet en door de innovatie in machines erg makkelijk en goedkoop geworden. Een mok bedrukken kan met uw eigen foto, logo of tekst. Ook is het mogelijk om een mok te bedrukken full color en in elk gewenste kleur! 

Een mok bedrukken als verjaardagscadeau

Een mok bedrukken en weg te geven als een cadeau op een verjaardag is een origineel en betaalbaar geschenk. Bij ons kunt u een mok bedrukken voor een paar euro, dit is inclusief de bedrukking. Er komen voor de rest geen kosten voor het bedrukken van uw mok bij!

Een mok drukken als relatiegeschenk

Een mok bedrukken kan ook uitermate geschikt zijn als relatiegeschenk. Zo kunt u bijvoorbeeld een foto, logo of een bepaalde slogan op de mok drukken bij ons. De bedrukte mokken vallen uitermate goed in de smaak bij de ontvanger! 

Mokken drukken kleine oplage

De mokken die wij drukken kunnen bedrukt worden in kleine oplagen, zelfs al vanaf 1 stuk kunt u bij ons een mok bestellen. Hoe meer mokken u besteld hoe goedkoper het wordt. Ook mag elke mok anders bedrukt worden. Zo kunt u bijvoorbeeld een fotomok bedrukken maar ook kan de foto op een mok zeer geschikt zijn voor allerdaags gebruik, dus om echt koffie eruit te drinken of thee! 

Hieronder geven wij enkele voorbeelden weer van mokken met foto of mokken met logo:

Mok bedrukken Mok bedrukken

Dit zijn enkele voorbeelden van mokken met logo, hieronder kunt u enkele foto mokken terugvinden die wij bedrukt hebben op de mokken.

Mok bedrukken 

Wij bedrukken mokken voor particulieren en bedrijven. Zo kunnen wij de mok bedrukken met een foto, tekst of foto zoals vermeld. Ook kunnen wij de mokken in zijn geheel bedrukken, dus helemaal rondom. 

Het grote voordeel van een mok bedrukken is dat de mokken van ons de vaatwasser in kunnen en jarenlang mee zullen gaan! 

Wij zitten gevestigd in Apeldoorn en kunnen bijvoorbeeld mokken met tekst, mokken met foto, mokken per stuk en mokken met naam voor u maken. Wij helpen u graag bij het omzetten van de bestanden om zo prachtige mokken voor u te bedrukken!

Een mooie mok bedrukken voor een thematische gelegenheid, dit kan leuk zijn voor:

- Vaderdag (als Vaderdag cadeautje)
- Moederdag (als Moederdag cadeautje)
- Afscheid (als Afscheidscadeau)