Mok gekleurde binnenkant

Ons grote assortiment bevat ook mokken met een metalic glans laag. Door de glimmende buitenkant heeft de mok een luxe en feestelijke uitstraling. Deze metalic laag kan bedrukt worden met tekst, foto's, logo's of een combinatie daarvan. Kies een kleur mok en klik vervolgens op onze ontwerptool. 

Gratis drukwerk | Geen instelkosten | Prijs is inclusief B.T.W. 


 


Bezig met laden...
visibility

Metallic roze mok

Laat deze metallic roze mok met foto, tekst of logo te bedrukken. Het ideale cadeau voor iedereen die het leven door een roze bril...

11,95

17%
visibility

Gouden mok

Laat deze prachtig gouden mok met foto/tekst bedrukken voor de momenten met een gouden randje! Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

11,95

9,95

visibility

Mokken met logo (zilver)

Laat deze luxe mok met logo/tekst (zilver) bedrukken! Prachtige kwaliteit, makkelijk te bestellen en snel geleverd!

11,95

Mok met gekleurde binnenkant bedrukken

Of je er nu 1 of 100 wilt bestellen, dat maakt niet uit. Je kunt de mokken per stuk laten voorzien van een eigen ontwerp! Familiedag? Maak een groepsfoto en stuur alle familieleden na afloop een mooi bedrukte mok met hun eigen naam. Leuke herinnering! Of laat de bekers bedrukken met het bedrijfslogo in combinatie met de namen van de medewerkers. Dat zorgt voor eenheid op kantoor, maar geeft het wel net dat persoonlijke tintje! 

Wat je ook voor ontwerp bedenkt, wij zorgen voor een haarscherpe afdruk! Zwart wit of full colour? Geen probleem. Teksten, foto's of andere afbeeldingen? Wij printen het er strak op.

Mocht je nog vragen hebben over het bestellen of over onze producten, neem dan eens een kijkje op onze 'veelgestelde vragen' pagina. Bellen met onze klantenservice kan natuurlijk ook. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur op +31 (0)55 - 36 02 927.