Magische mokken

MAGISCHE MOK BEDRUKKEN 2

Magische mok bedrukken

Vanaf 6.60 incl. BTW
MAGISCHE MOK GEKLEURDE BINNENKANT

Magische mok gekleurde binnenkant

Vanaf 12.45 incl. BTW
MAGISCHE MOK MAT

Magische mok mat

Vanaf 6.60 incl. BTW

Magische mokken bedrukken

Op zoek naar een betoverend, onalledaags en dus origineel cadeau? Bestel dan een magische mok met daarop jouw eigen ontwerp. Denk aan een foto, afbeelding, tekst of logo. Warmt de beker op doordat er hete vloeistof in gegoten wordt, dan komt de opdruk tevoorschijn. Bij het afkoelen van de mok verdwijnt de opdruk weer achter de zwarte afwerking. Dit effect blijft zich oneindig herhalen!

Magische mokken bedrukken met foto, tekst of logo

Het lijkt wel tovenarij! Een magische mok waarbij het ontwerp verborgen is tot het moment dat er warme vloeistof in gegoten wordt. De verborgen tekst, afbeelding of logo komt pas tevoorschijn als de temperatuur van de beker omhoog gaat. Dit is dus echt een cadeautje met een extra verrassing!

Je zou met deze mok heel leuk een bepaalde verrassing kunnen onthullen. Misschien ben je zwanger en wil je dat aan de toekomstige grootouders laten weten. Nodig ze uit voor een kop koffie en wacht tot de verrassing te voorschijn komt! Of misschien heb je de liefde van je leven ontmoet en wil je hem/haar iets liefs zeggen. Hoe leuk is het dan om dat met deze beker te doen!

Magische mok met foto of tekst

Maar deze mok kan ook prima als relatiegeschenk worden gebruikt. Als cadeautje bij de onthulling van jullie nieuwe bedrijfslogo bijvoorbeeld. Of laat er een bedankje op drukken en geef de mok mee aan jouw trouwe klanten. Deze magische mok is een verrassend geschenk!Mocht je nog vragen hebben over het bestellen of over onze andere producten, neem dan eens een kijkje op onze ‘veelgestelde vragen‘ pagina. Bellen met onze klantenservice kan natuurlijk ook. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur op +31 (0)55 – 36 02 927. Zij helpen jou graag verder!