Magische mokken

Geef nu één van de meest bijzondere mokken aan iemand cadeau, de welbekende magische mok. Deze mok verandert van kleur zodra er een warme vloeistof in gaat, bijvoorbeeld koffie of thee. Dan komt de opdruk tevoorschijn, dit zorgt natuurlijk voor een ontzettend leuk effect! Zo kunt u de mok helemaal naar uw eigen smaak designen, en kunt u ook grotere aantallen mokken bij ons bestellen. Bent u van plan om magische mokken te bestellen, dan zijn wij de goedkoopste en snelste! Magische mokken kunt u voorzien van eigen foto, naam of logo. Tevens kunnen de magische mokken rondom bedrukt worden. De aangegeven prijzen bij de magische mokken zijn inclusief bedrukking en BTW!

GRATIS DRUKWERK | GEEN INSTELKOSTEN | PRIJS IS INCLUSIEF B.T.W.


 


Bezig met laden...
18%
visibility

Magische mok gekleurde binnenkant

Magische mok, met een gekleurde binnenkant!

11,25

9,25

18%
visibility

Magische mok

Magische mok, met een gekleurde binnenkant!

11,25

9,25

22%
visibility

Magische mok bedrukken

Magische mok bedrukken

9,25

7,25

20%
visibility

Tovermok

Tover mok in mat zwart

9,95

7,95

21%
visibility

Magische mok mat (TIP)

Magische mok mat

9,45

7,45

Magische mokken bedrukken:

De welbekende magische mok is een ontzettend leuke maar vooral populaire mok, de mok kan zowel aan de voorkant, achterkant als rondom voorzien worden van een eigen design op full color basis. Het leuke is dat de mok helemaal naar eigen smaak gepersonaliseerd kan worden, de mok is van een vrij roboost formaat en drinkt heerlijk! Maak nu de magische mok helemaal naar uw eigen smaak via onze webwinkel en maak gebruik van de aanbiedingen!

De magische mok is waanzinnig leuk, zodra de mok weer is afgekoelt zorgt de mok ervoor dat de mok weer donker wordt. Dit effect kan eindeloos vaak gedaan worden, dit zorgt natuurlijk voor een super leuk effect. Indien u van plan bent om grotere aantallen magische mokken te bestellen dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wat ook erg leuk kan zijn is om een leuke spreuk toe te voegen aan dit product, hieronder staan enkele spreuken ter inspiratie. Een magische mok kan ontzettend leuk zijn om cadeau te doen en al helemaal met een leuke foto en eventueel een naam of een pakkende tekst.
 

Magische mokken als cadeau!

Magische mokken zijn erg leuk als cadeau, zo kan je een bepaalde boodschap op de mok laten drukken. Deze mokken worden veel besteld in combinatie met leuke traktaties, bijvoorbeeld een gevulde mok (snoepjes in de mok) met een leuke verpakking er omheen. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie magische mok!

Magische mokkenVragen? Bel ons gerust: 055-3602927