Magische mok mat
Magische mok mat

Laat deze magische mok (mat) bedrukken met een foto, tekst of afbeelding voor een tikkeltje magie in je leven. Schenk er warme vloeistof in en blijf kijken!

Artikelnummer

16054 

Verzendkosten

€ 5,95 

Meerdere stuks = korting

Binnen één werkdag bezorgd

€ 11,95
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Magische mok (mat) bedrukken


Het lijkt wel tovenarij! Een magische mok (mat) waarbij het ontwerp verborgen is tot het moment dat er warme vloeistof in gegoten wordt. De verborgen tekst, afbeelding of logo komt pas tevoorschijn als de temperatuur van de beker omhoog gaat. Dit is dus echt een cadeautje met een verrassing! Lees hieronder meer over deze bijzondere mok.
 

Productinformatie van de magische mok (mat):

  • Afmeting: ø 8,2 cm (excl. oor) x 9,6 cm hoog 
  • Inhoud: 325 ml
  • Kleur: Zwart (mat) wanneer de mok koud is, wit als de mok warm is
  • Materiaal: Keramiek
  • Omdat deze mok extra gevoelig is voor temperatuurverschillen, raden wij aan om de mok met de hand af te wassen
  • Let op: Bij deze mok is het mogelijk dat het ontwerp (met name donkere kleuren) een klein beetje door de zwarte laag te zien is. 

Personaliseermogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 21.3 cm x 9 cm
  • Kies voor bedrukking rondom of voor-/achterzijde
  • Full colour teksten, foto's en logo's (zonder extra kosten voor opmaak en kleuren)
 

Magische mokken (mat) bedrukken?


Op zoek naar een betoverend, onalledaags en dus origineel cadeau? Bestel dan deze magische mok met daarop een eigen ontwerp. Denk aan een foto, afbeelding, tekst of logo. Warmt de beker op doordat er hete vloeistof in gegoten wordt, dan komt de opdruk tevoorschijn. Bij het afkoelen van de beker verdwijnt de opdruk weer achter de matzwarte afwerking. Dit effect blijft zich oneindig herhalen!

Maak er een persoonlijk cadeau van door bijvoorbeeld een bijzondere foto op de beker te laten drukken. Of is er misschien een leuke tekst of quote die van toepassing is op jullie bedrijf of sportteam? Denk aan de verrassing op het gezicht van de ontvanger. Jouw voorpret begint hier!

Ontwerp de mok op onze site, en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat! En het beste? De mok wordt ook nog eens ontzettend snel bij jou of bij de ontvanger thuis bezorgd! Laat je de mok direct bij de ontvanger bezorgen? Bestel er dan een leuke cadeauverpakking bij en maak het geheel helemaal af! Klik nu op de personaliseerknop en maak snel en makkelijk een betoverend cadeau!

Neem contact op met onze klantenservice bij vragen of voor meer informatie over het bedrukken van deze magische mok of onze andere producten. Wij staan je graag te woord!

Aantal

Prijs per stuk incl. BTW en opdruk (incl. btw)

1 of meer

€ 11,95

10 of meer

€ 10,95

25 of meer

€ 10,45

50 of meer

€ 9,95