MAGISCHE MOK BEDRUKKEN

Laat deze magische mok bedrukken en wacht op het verrassende moment! Jouw eigen ontwerp verschijnt als de beker warm wordt! Gratis full colour opdruk!

 

11.95 incl. BTW

✓ Vaatwasbestendig ✓ Geen instel- en opmaakkosten Binnen één werkdag verzonden 

Remove
Title Range Discount
Staffelprijzen 5 - 9 1.00 flat
Staffelprijzen 10 - 49 2.00 flat
Staffelprijzen 50 - 99 2.50 flat
Staffelprijzen 100 - 199 3.00 flat
Staffelprijzen 200 - 249 3.25 flat
Staffelprijzen 250 - 499 3.50 flat
Staffelprijzen 500 + 3.75 flat

MAGISCHE MOK BEDRUKKEN MET FOTO OF TEKST

Wat een verrassing! Jij laat een magische mok bedrukken met een leuke, mooie, grappige of ontroerende boodschap en verrast de ontvanger dubbel. Een mooie mok en een boodschap die zichtbaar wordt als de beker gevuld wordt met een warme vloeistof. Wacht tot je de verbazing bij de ontvanger ziet! Gegarandeerde voorpret! Ontwerp een mok met tekst, een mok met foto of combineer het allemaal. Niets is te gek! Lees hieronder meer informatie over deze prachtige, magische mok en het bedrukken.

Klik hier voor de productinformatie van de Magische mok!:

 • Afmeting: ø 8,2 cm (excl. oor) x 9,6 cm hoog
 • Inhoud: 325 ml
 • Kleur: Zwart wanneer de mok koud is, wit als de mok warm is
 • Materiaal: Keramiek
 • Vaatwasserbestendig: Deze mok kun je beter met de hand afwassen omdat hij gevoelig is voor temperatuurverschillen.
  Dan weet je tenminste zeker dat hij mooi blijft!
 • Let op: Bij deze mok is het mogelijk dat het ontwerp (met name donkere kleuren) een klein beetje door de zwarte laag te zien is.

Personaliseermogelijkheden:

 • Bedrukbaar gebied: 21.3 cm x 9 cm
 • Kies voor bedrukking rondom of voor-/achterzijde
 • Full colour teksten, foto’s en logo’s (zonder extra kosten voor opmaak en kleuren)

Tovermok met foto bedrukken

Op zoek naar een origineel cadeau? Laat dan een magische mok bedrukken! Er zijn heel veel leuke dingen te bedenken met deze mok. Wil je iemand de liefde verklaren? Zet het op een mok en ga gezellig samen koffie drinken. Kraamfeest? Verstop een leuke roze of blauwe tekst op de beker en verras iedereen! Maar ook bedrijven kunnen deze leuke beker inzetten om iets te onthullen. Een nieuwe naam of een nieuw product bijvoorbeeld. Onthul het met deze magische mok! Er is altijd wel een leuk moment waarop dit een passend cadeautje is!

Wil je deze mok vandaag nog bestellen? Klik op de personaliseerknop en ga aan de slag! Het programma wijst je de weg. Je kunt de mok met tekst ontwerpen, of plaats een foto op een mok. De ontwerptool wijst je de weg en het werkt makkelijk en snel!

Met naam tekst of foto, met een snelle levering in huis

Ontwerp de mok op onze site, en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat! En het beste? De mok wordt ook nog eens ontzettend snel bij jou of bij de ontvanger thuis bezorgd! Laat je de mok direct bij de ontvanger bezorgen? Bestel er dan een leuke cadeauverpakking bij en maak het geheel helemaal af! Klik nu op de personaliseerknop en maak snel en makkelijk een magisch cadeau!

Neem contact op met onze klantenservice bij vragen of voor meer informatie over deze mok of over producten uit één van onze andere webshops. Wij staan jou graag te woord!

Offerte aanvragen?

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit product? Vul het formulier aan de rechterkant in en ontvang een op maat gemaakte offerte. We zijn op werkdagen ook telefonisch bereikbaar van 09.00 – 16.00 uur.

Telefoon | Gratis Iconen    055 360 29 27

Behandelingen | Jolita SkinCare Per stuk te personaliseren
Behandelingen | Jolita SkinCare Direct verzenden naar ontvanger
Behandelingen | Jolita SkinCare Achteraf betalen voor bedrijven mogelijk
Behandelingen | Jolita SkinCare Geen instel- en opmaakkosten