Magische mok bedrukken
Magische mok bedrukken

Breng een beetje magie in je leven. Laat deze magische mok bedrukken met een foto, tekst of afbeelding. Schenk er warme vloeistof in en dan.............

Artikelnummer

16048 

Verzendkosten

€ 5,95 

Staffelkorting

Binnen één werkdag bezorgd

€ 10,75
€ 8,75
Prijs per stuk incl. BTW en opdruk

 

Aantal: 
Bestellen

Magische mok bedrukken


It looks like magic! Een magische mok met foto of tekstontwerp die je niet ziet. Als je hem pakt, lijkt het een hele normale beker, maar wacht maar tot er een warme vloeistof in gegoten wordt!  Dan komt het verborgen ontwerp tevoorschijn! Dat is nog eens een tikkeltje magie in huis of op het werk! Lees hieronder meer over het laten bedrukken van deze bijzondere mok. Laat een prachtige magische mok bedrukken.
 

Productinformatie van de magische mok (glans):

  • Afmeting: ø 8,2 cm (excl. oor) x 9,6 cm hoog 
  • Inhoud: 325 ml
  • Kleur: Zwart wanneer de mok koud is, wit als de mok warm is
  • Materiaal: Keramiek
  • Vaatwasserbestendig: Omdat deze mok extra gevoelig is voor temperatuurverschillen, raden wij aan om de mok met de hand af te wassen
  • Let op: Bij deze mok is het mogelijk dat het ontwerp (met name donkere kleuren) een klein beetje door de zwarte laag te zien is. 

Personaliseermogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 18.5 x 8.5 cm (omtrek)
  • Kies voor bedrukking rondom of voor-/achterzijde
  • Full colour teksten, foto's en logo's (zonder extra kosten voor opmaak en kleuren)
 

Magische mok bedrukken?


Op zoek naar een verrassend, betoverend en origineel cadeau? Bestel dan deze magische mok, welke te voorzien is van een eigen afbeelding, tekst of logo. Na het opwarmen door koffie of thee (hete vloeistof) komt de verborgen boodschap te voorschijn. En, dit effect blijft zich oneindig herhalen! Maak er een persoonlijk cadeau van door bijvoorbeeld een bijzondere foto op de beker te laten drukken. Of is er misschien een leuke tekst of quote die van toepassing is op jullie bedrijf of sportteam? Denk aan de verrassing op het gezicht van de ontvanger. Jouw voorpret begint hier!

Klik op de personaliseerknop en ontwerp jouw eigen, magische mok. Bij deze glanzende variant kan het zijn dat de opdruk voor een gedeelte zichtbaar (licht doorschijnend) is. 

Ontwerp de mok op onze site, en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat! En het beste? De mok wordt ook nog eens ontzettend snel bij jou of bij de ontvanger thuis bezorgd! Laat je de mok direct bij de ontvanger bezorgen? Bestel er dan een leuke cadeauverpakking bij en maak het geheel helemaal af! Klik nu op de personaliseerknop en maak snel en makkelijk een magisch cadeau!

Neem contact op met onze klantenservice bij vragen of voor meer informatie over het bedrukken van een verrassende magische mok of onze andere producten. Wij staan je graag te woord!

Aantal

Prijs per stuk incl. BTW en opdruk (incl. btw)

1 of meer

€ 10,75  € 8,75

2 of meer

€ 10,75  € 8,65

12 of meer

€ 10,75  € 8,55

36 of meer

€ 10,75  € 8,35

72 of meer

€ 10,75  € 7,85

108 of meer

€ 10,75  € 7,35

144 of meer

€ 10,75  € 6,85

1000 of meer

€ 10,75  € 6,75