Gouden mok
Gouden mok

Laat deze prachtig gouden mok met foto/tekst bedrukken voor de momenten met een gouden randje! Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Artikelnummer

16030 

Verzendkosten

€ 6,95 

Staffelkorting

Binnen één werkdag bezorgd

€ 12,95
€ 10,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Gouden mok


Deze gouden mok bestel je als je iets te vieren hebt! Zijn opa en oma 50 jaar getrouwd? Gouden huwelijk! Organiseer je een spelletjesmiddag? De winnaars krijgen een gouden beker! Of heb je een prachtige herinnering met een gouden randje? Er zjn heel veel redenen om deze prachtige beker te laten bedrukken met een mooie foto, een geweldige tekst of een combinatie daarvan. Je voert jouw ontwerp in en wij zorgen dat deze unieke mok zo snel mogelijk bij jou terecht komt! Lees hieronder meer over het laten bedrukken van deze gouden mok.
 

Productinformatie Gouden mok:

  • Afmeting: ø 8.2 cm (excl. oor) x 9 cm hoog 
  • Kleur: Buitenkant goud, binnenkant wit.
  • Materiaal: Keramiek
  • Vaatwasserbestendig: Ja

Personaliseermogelijkheden:

  • Bedrukbaar gebied: 21.3 cm x 9 cm
  • Kies voor bedrukking rondom of voor-/achterzijde
  • Full colour teksten, foto's en logo's (zonder extra kosten voor opmaak en kleuren)
  • Let op: witte opdrukken zijn niet mogelijk
 

Gouden mok bedrukken?

Met deze gouden mok geef je echt een bijzonder cadeau. Je laat er mee zien dat de ontvanger op de eerste plaats komt! Letterlijk, als het voor de winnaar van een spelletjesavond met vrienden is. Maar misschien wil jij wel een speciaal iemand verrassen met een uniek cadeau. Combineer dan een prachtige foto met een tekst die uitdrukt wat jij zeggen wilt en creëer een uniek geschenk! Je kunt het ontwerp helemaal zelf bepalen, dus aan jou de keuze. 

Bij ons kun je de mokken per stuk bestellen. Dus misschien heb je wel een spelletjesavond in gedachte en wil je meerdere winnaars belonen? Combineer dan teksten en afbeeldingen en bestel er meteen zilveren mokken bij. Dan maak je nog meer mensen blij! Of misschien wil je gewoon je kind belonen omdat het zo'n kanjer is? Laat hem/haar zien dat je een trotse ouder bent en ontwerp een gouden beker met een gave foto en bijvoorbeeld de naam van je kind. Superleuk om cadeau te geven en om cadeau te krijgen!

Klik nu op de personaliseerknop en ontwerp een unieke mok. Jij bedenkt het ontwerp en wij zorgen voor een prachtig eindresultaat! En het beste? De mok wordt ook nog eens ontzettend snel bij jou of bij de ontvanger thuis bezorgd! Laat je de mok direct bij de ontvanger bezorgen? Bestel er dan een leuke cadeauverpakking bij en maak het geheel helemaal af! Klik nu op de personaliseerknop en maak snel en makkelijk een geweldig cadeau!

Voor meer suggesties en leuke cadeau ideeën kun je ook altijd een kijkje nemen in onze prachtig kado webshopHeb je nog vragen over deze mok of over onze andere mokken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan jou graag te woord!

Aantal

Prijs per (incl. btw)

1 of meer

€ 12,95  € 10,95

10 of meer

€ 11,95  € 9,95

25 of meer

€ 11,45  € 9,45

50 of meer

€ 10,95  € 8,95

100 of meer

€ 10,45  € 8,45

200 of meer

€ 9,45  € 7,45