Glazen mok bedrukken
Glazen mok bedrukken

Glazen mok bedrukken, met een eigen foto, tekst of logo!

Artikelnummer

16026 

Vraag offerte aan

Glazen mok bedrukken (perfecte kwaliteit)


Geef nu een bijzondere glazen mok aan iemand cadeau, namelijk één die u zelf gemaakt heeft. Te denken aan een prachtige vakantiefoto, een unieke tekst, een naam of misschien wel een logo en daaronder een naam of een stukje tekst. Deze glazen mok kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant gratis bedrukt worden, maar ook rondom. Hieronder vindt u de specificaties terug van de glazen mokken.
 

Glazen mok bedrukken, enkele eigenschappen:

  • Materiaal: Glas
  • Inhoud: 330 ML
  • Afmeting glazen mok: 95 mm hoogte, 82 mm diameter
  • Afmeting drukwerk maximaal: 8,7 cm hoogte, omtrek 18,5 cm
  • Drukwerk: Full color, elk gewenst lettertype, kleur (zonder extra kosten)
Dit theeglas kenmerkt zicht door haar robuuste uiterlijk en kan helemaal naar uw eigen smaak gemaakt worden, het drukwerk is volledig gratis en de artikelen worden binnen 24 uur geleverd. Wanneer u grotere aantallen glazen mokken wilt bedrukken dan kunt u contact opnemen met ons via onderstaande gegevens.
 

Groot aantal glazen mokken bedrukken:

Het is ook mogelijk om deze glazen mok te voorzien van een naam, dit kan leuk zijn om iemand eens goed te verrassen. Het maken van een glazen mok is erg eenvoudig met een naam erop, dit kan tijdens de personalisatiemodule welke te verschijnt door op de knop te klikken. Wanneer u van plan bent om grotere aantallen mokken te bedrukken dan kunt u ons ook een e-mail sturen naar info@mokken-bedrukken.nl, wij zorgen dat uiteraard voor een scherpe offerte! Het leuke is dat het drukwerk van de glazen mokken volledig gratis is en dat er geen instel- en andere opmaakkosten berekend worden.

Glazen mok bedrukken Vragen over het bedrukken van deze glazen mok? Bel: 055-3602927