Toont alle 11 resultaten

Gelegenheden en thema’s

In ons assortiment zijn mokken te vinden die perfect passen bij bepaalde gelegenheden en thema’s. Een mooie mok voor moederdag of een grappige mok voor onder de kerstboom bijvoorbeeld. Wij hebben heel wat kant en klare mokken op voorraad. Zelf ontwerpen kan natuurlijk ook! Neem gerust een kijkje in ons assortiment!
19.95 incl. BTW
SALE
11.95 incl. BTW
8.95 incl. BTW
11.95 incl. BTW
8.95 incl. BTW
8.95 incl. BTW
11.45 incl. BTW
11.95 incl. BTW

Gelegenheid en thema mokken bedrukken

Wanneer je voor bijvoorbeeld Vaderdag, Valentijnsdag, Nieuwjaar, voor de Kerst of voor een andere gelegenheid een mooie mok nodig hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Al vele jaren produceren wij dagelijks mokken met allerlei soorten opdruk. Niets is te gek!

Wat betreft het ontwerp zijn er heel veel mogelijkheden. Tekst, foto’s, logo’s of combinaties van tekst en beeldmateriaal. Varieer met verschillende lettertypes, met kleuren of met de grootte van tekst/afbeelding. Klik op de door jou uitgekozen mok en ga direct aan de slag om een leuke mok te maken en te bestellen!

Onze mokken zijn lekker stevig en de opdruk is er onder hoge temperatuur op aangebracht. Daardoor weet je zeker dat je een mok van goede kwaliteit in huis haalt! En of je nu 1 of 100 mokken besteld, aan elke mok wordt evenveel aandacht gegeven. Wij zorgen er voor dat jouw ontwerp perfect op de mok terecht komt!