Cadeaupakket 

Soms zijn er van die gelegenheden waarbij je net even wat meer wilt geven. Kies dan voor één van onze cadeaupakketten. Door jouw ontworpen mokken al dan niet gecombineerd met bijvoorbeeld een bedrukte theedoos. De pakketten worden in een leuke cadeauverpakking verzonden. 
GRATIS DRUKWERK | GEEN INSTELKOSTEN | PRIJS IS INCLUSIEF B.T.W.


 


Bezig met laden...
visibility

Cadeaupakket theedoos bedrukken (wit)

Cadeaupakket theedoos, te bedrukken met foto, afbeelding, logo's, teksten of naam.

34,95

visibility

Cadeaupakket bedrukken wit (2 stuks)

Cadeaupakket wit, te bedrukken met foto, afbeelding, logo's, teksten of naam.

18,95

visibility

Cadeaupakket bedrukken wit (4 stuks)

Cadeaupakket wit, te bedrukken met foto, afbeelding, logo's, teksten of naam.

29,95

Cadeaupakket bedrukken

Soms is het leuk om met z'n allen een cadeau te geven. Bijvoorbeeld wanneer iemand van kantoor vertrekt of met de hele klas aan het eind van het schooljaar om de juf te bedanken. Dan is het wel zo leuk om een cadeaupakket te kiezen! Meerdere producten die bedrukt kunnen worden, zodat er voor heel veel herinneringen een plekje is!

Een leuke groepsfoto van het team of een klassenfoto bijvoorbeeld. Foto's van het laatste teamuitje of van het groep 8 kamp. Combineer het met leuke uitspraken of teksten. Laat je fantasie de vrije loop en combineer alle onderdelen tot één prachtig cadeaupakket!

Het mooie is dat bij ons alle onderdelen apart bedrukt kunnen worden. Je kunt variëren met de grootte van de afbeeldingen, maar ook met de tekstopmaak. Kleur, grootte en lettertype, alles is aan te passen. Jij bepaalt helemaal zelf hoe het pakket er uit komt te zien. En daardoor weet je zeker dat je een uniek cadeau te geven hebt. 

Mocht je nog vragen hebben over het bestellen of over onze producten, neem dan eens een kijkje op onze 'veelgestelde vragen' pagina. Bellen met onze klantenservice mag natuurlijk ook. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur op +31 (0)55 - 36 02 927. Zij helpen jou graag verder!