Toont alle 2 resultaten

Bidons bedrukken met eigen ontwerp

Naast onze mokken hebben we twee soorten prachtige bidons in ons assortiment opgenomen. En zoals bijna al onze producten, kunnen deze ook bedrukt worden met jouw unieke ontwerp! Varieer met foto’s, teksten, een logo of een combinatie hiervan en kom zo tot een gepersonaliseerd ontwerp.
12.95 incl. BTW
SALE
10.95 incl. BTW

Bidon bedrukken met een foto, tekst of logo

Bidons zijn handig voor onderweg, tijdens een dagje uit of om mee te nemen naar de sportschool. En waarom elke keer een flesje water kopen als je het net zo gemakkelijk mee kan nemen in jouw eigen, gepersonaliseerde bidon? Ontwerp jouw drinkfles en laat hem bedrukken met een leuke foto of een sportieve quote.

Bidons zijn ook ideaal om weg te geven tijdens evenementen. Bij sportwedstrijden of op de clubkampioenschappen, op beurzen of bij teamuitjes. Laat bidons bedrukken met een bedrijfslogo en sponsor bijvoorbeeld jouw favoriete team. Of misschien is het gewoon een leuk idee om de kinderen aan het begin van de vakantie hun eigen bidon te geven.

En wil je liever een fles waarin je drankjes op de juiste temperatuur kan houden, neem dan gerust een kijkje bij onze thermosflessen. Kortom, ook voor bidons en aanverwante producten kun je bij ons terecht! Wij zorgen – zonder meerkosten voor het drukwerk – dat jouw ontwerp haarscherp en in de mooiste kleuren op de bidon geprint wordt!

Bedrukte bierpullen als cadeau

– Een bier mok is leuk verjaardagscadeau, dat je kan geven aan iemand die van bier drinken zijn hobby heeft gemaakt. Ook voor eigen gebruik is een bier mok echt een uitvinding. Stel je voor dat je vergeet om regelmatig een biertje te nuttigen? Deze mok herinnert je eraan dat het weer biertijd is!
– Misschien drink je altijd bier uit een glas of rechtstreeks uit de fles of uit het blik. Maar heb je het al geprobeerd uit een mok? Met een mok kun je iedereen voor de gek houden. Zit er nu wel of niet bier in?
– Wat zet je op je bier mok? Je kunt er natuurlijk een bier patroon opzetten. Zo lijkt het vanaf de buitenkant echt dat er bier in de mok zit. Je kunt ook kiezen voor een foto van een biertje, van je favoriete kroeg of van jezelf met een biertje in je hand.
– Ooit gedacht aan een leuke cartoon op je bier mok? Je kunt een cartoonist inschakelen, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan met een potlood en papier en natuurlijk een fotoshop programma. Je bent creatiever dan je denkt!
– Je kunt ook een leuke spreuk op je mok zetten. Eentje die humoristisch is, of stof tot nadenken geeft. Een leuke tekst is: “Alle dagen dronken is ook een regelmatig leven”. Een andere leuke tekst is: “Hoge glazen vangen veel bier”.Mocht je nog vragen hebben over het bestellen of over onze andere producten, neem dan eens een kijkje op onze ‘veelgestelde vragen‘ pagina. Bellen met onze klantenservice kan natuurlijk ook. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur op +31 (0)55 – 36 02 927. Zij helpen jou graag verder!