Café latte mokken

Voor een overheerlijke café latte hebben wij een ruim assortiment mokken. Met of zonder bijpassende lepel. Handig hoor! Deze bekers zijn ook heel geschikt om bijvoorbeeld lekker van bijvoorbeeld soep te genieten. De mokken zijn lekker groot, dus ruimte genoeg voor het onderwerp wat jij in gedachte hebt. Foto's, tekst, logo of een combinatie, alles is mogelijk! Bestel vandaag nog en geniet binnenkort van een heerlijk café latte in een unieke mok!
GRATIS DRUKWERK | GEEN INSTELKOSTEN | PRIJS IS INCLUSIEF B.T.W.


 


Bezig met laden...
visibility

Café latte mokken

Prachtige Café latte mokken. Groot genoeg voor een heerlijke café latte! Bedrukt met jouw eigen ontwerp wordt dat echt even een momentje...

9,95

Café latte mokken bedrukken

Soms heb je net een wat grotere mok nodig. Voor een overheerlijke café latte of een latte macchiato. Of misschien drink jij graag jouw thee gewoon graag uit een grote beker. Bestel dan een café latte mok. Net even een slag groter dan de gemiddelde beker. Dus groot genoeg voor jouw favoriete warme drankje. En ook deze bekers zijn geheel naar jouw wens te personaliseren. 

Wat je ook voor ontwerp bedenkt, wij zorgen voor een haarscherpe afdruk! Zwart wit of full colour? Geen probleem. Teksten, foto's of andere afbeeldingen? Wij printen het er strak op! En omdat jouw ontwerp onder hoge temperatuur wordt aangebracht, kunnen deze mokken in de vaatwasser. Dat is wel zo prettig. 

Mocht je nog vragen hebben over het bestellen of over onze producten, neem dan eens een kijkje op onze 'veelgestelde vragen' pagina. Bellen met onze klantenservice kan natuurlijk ook. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur op +31 (0)55 - 36 02 927. Zij helpen jou graag verder!