Gekleurde mokken

Wij hebben een groot assortiment gekleurde mokken. Of je nu een mok zoekt met een gekleurde binnen- of buitenkant en of het een glanzende of matte kleur moet zijn, wij kunnen het leveren. Wat voor kleur opdruk je ook wenst, wij hebben de kleur mok waarmee jouw ontwerp volledig tot z'n recht komt!

GRATIS DRUKWERK | GEEN INSTELKOSTEN | PRIJS IS INCLUSIEF B.T.W.


Gekleurde mokken bedrukken

Een gekleurde mok met een door jou ontworpen print. Dat is een altijd passend cadeautje. Of het nu voor een verjaardag is, voor vader-/moederdag, voor een goed rapport of als 'weggevertje' op een open dag. 

Bij ons kun je de mokken per stuk bestellen of in grote aantallen. En zelfs bij grote aantallen is het mogelijk om per mok te bepalen wat de opdruk moet zijn. Op die manier kun je bijvoorbeeld voor iedereen op kantoor een mok met het bedrijfslogo en hun eigen naam laten maken. 

Wat betreft het ontwerp zijn er heel veel mogelijkheden. Tekst, foto's, logo's of combinaties van tekst en beeldmateriaal. Varieer met verschillende lettertypes, met kleuren of met de grootte van tekst/afbeelding. Klik op de door jou uitgekozen mok en ga direct aan de slag om een leuke mok te maken en te bestellen!