100 mokken bedrukken?
100 mokken bedrukken?

Mokken bedrukken 100 stuks


Ben je op zoek naar leuk promotiemateriaal voor jouw bedrijf? Of wil je een leuk aandenken voor jouw familie van het familieweekend? Dan kun je een mooi ontwerp op een mok maken bij onze site. Hier kun je zowel enkele mokken bestellen, als jouw unieke mok in grote aantallen. 100 mokken bestellen? Dat is bij ons geen probleem. Lees gauw verder als je meer wilt weten over het bestellen en bedrukken van 100 stuks mokken. 

Hoe het werkt
Bij ons kun je eenvoudig mokken uitzoeken en bewerken. Wij bieden een ruim aanbod aan mokken. Zo kun je kiezen voor een standaard model of een unieke cappuccino mok bedrukken. Wanneer je een geschikt model gevonden hebt, kun je deze gaan ontwerpen. In het ontwerpmenu heb je alle keuze voor het ontwerpen van jouw eigen mokken. Wil je een leuke foto laten bedrukken of liever jouw bedrijfslogo toepassen? Alles is mogelijk. Vervolgens kun je nog tekst toevoegen of de kleuren veranderen. Gelukkig hoef je bij ons maar een keer de mok te ontwerpen. Wanneer jouw mok goed is, kun je deze in de gewenste aantallen laten bedrukken en bestellen.

De beste prijs 
Wij leveren de leukste mokken voor de beste prijzen. Zeker voor opdrachten in grote aantallen hebben wij leuke kortingen en acties. Houdt de site in de gaten om te zien wanneer er een voordelige kortingsactie is. Zo kun je flink besparen op jouw mokken. Wij hebben een eigen drukker en kunnen de mokken altijd snel leveren. Wij houden je op de hoogte van het proces.

Op zoek naar mokken bedrukken 100 stuks? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden veel mogelijkheden en verschillende soorten mokken. Je kunt eenvoudig jouw mok bewerken en in grote aantallen bestellen. Ontwerp jouw eigen pr-materiaal of vereeuwig een mooi moment door middel van een mok.
  Medewerker 1     04-01-2018 00:44     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.